HP se asociaza cu Deep Instinct pentru a proteja laptopurile

HP se asociaza cu societatea israeliana de cibersecuritate Deep Instinct pentru a-si intari solutia Sure Sense in fata celor mai evoluate atacuri.

O luna de la dezvaluirea solutiei Sure Sense pe cele mai recente EliteBook si Zbook, HP a luat decizia de a se asocia cu societatea israeliana de cibersecuritate Deep Instinct pentru a lupta impotriva celor mai evoluate atacuri.

HP Sure Sense este o solutie de securitate care functioneaza online sau offline. Principiul este acela de a folosi inteligenta artificiala si Deep learning pentru a preveni atacurile cibernetice si pentru a le putea evita si invinge cu o mai mare eficienta. In spatele acestei acestei tehnologii se ascund uneltele Deep Instinct.

Colaborand cu Deep Instinct pentru dezvoltarea HP Sure Sense, furnizeaza utilizatorilor finali o solutie puternica care prezice si previne in totala incredere amenintarile in ceea ce proveste securitatea din ziua de azi si din viitor. Creat in 2015, acest start-up a avut un castig de peste 60 000 de dolari si se bucura de prezenta Nvidia printre investitori. Presa israeliana evoca un acord de cel putin patru ani cu HP pentru suma de 150 de milioane de dolari.

Vezi si:  Cum să joci poker online cu abilitate - Sfaturi pentru începători

HP si Deep Instinct – un contract de patru ani conform presei

Conform presedintelui companiei, Guy Caspi, Deep Instinct ofera o ciber protectie in timp real pentru toate terminalele, fie ca este vorba de servere, aparate mobile sau laptopuri. Inainte de HP, firma semnase deja contracte cu Air Asia si mai multe administratii. Compania a adaugat faptul ca solutia sa intervine drept un supliment al unui antivirus si ca rolul sau era acela de a repera comportamentele periculoase si de a bloca eventualele malwares. In Cloud se efectueaza aceasta munca de prevenire si acest lucru nu afecteaza cu nimic lucrul computerului. Si mai bine, nu este nevoie de niciun update cum este obiceiul in mod normal in cazul unui antivirus clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *