Idei de obiecte publicitare tech utile pentru companii

In materie de comunicare, chiar daca marketingul digital este din ce in ce mai utilizat, marketingul traditional mai are multe de spus. Obiectele publictare sau “goodies-urile” cu logo-ul companiei pe ele reprezinta una din tehnicile de marketing traditionale inca in tendinte in 2022.

Achizitionarea de obiecte publicitare personalizate reprezinta o reala investitie care se poate dovedi a fi rentabila pentru companii atata vreme cat alegerea obiectelor este gandita. Iata o selectie de obiecte publicitare orientate pentru proiecte in tech si digital.

Stick USB personalizat

Stick-ul USB personalizat este fara indoiala vedeta obiectelor publicitare pe care avem tendinta sa le folosim pe termen lung. Pentru ca utilizarea sa sa fie asigurata pe lunga durata, trebuie sa alegi un model cu o capacitate suficienta pentru a te asigura de faptul ca va fi chiar util. exista stickuri USB sub toate formele, in toate capacitatile si chiar din materiale regenerabile.

Vezi si:  Schiatul va fi mai scump în Austria

Bateria externa personalizata

Bateria externa personalizata face parte din acele obiecte publicitare cu adevarat utile pe care nimeni nu se gandeste sa le arunce. Adesea in cautare de baterie pentru telefoanele inteligente extrem de solicitate, numeroase sunt persoanele care apreciaza o baterie de rezerva in cazul in care ramai in pana.

Incarcator USB international personalizat

Incarcatorul USB compatibil cu mai multe tipuri de prize este o alta idee buna de obiect publicitar de oferit clientilor fideli in cadrul unor saloane internationale spre exemplu. Mai putin util in viata de zi cu zi, este in general potrivit pentru persoanele care calatoresc mult.

Cablu de reincarcare 6 in 1

Indiferent daca este vorba despre o deplasare personala sau profesionala, se intampla sa uiti de incarcator sau sa il imprumuti unei persoane din anturaj. Cablul de incarcare 6 in 1 este un gadget publicitar perfect. Extrem de compact, nu este scump in schimb poate fi folosit timp de mai multi ani fara probleme.

Vezi si:  Cartofii, campionii scumpirilor în octombrie

Sursa: https://www.leptidigital.fr/entreprises/idees-objets-publicitaires-tech-utiles-entreprises-27484/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *