Inchirierea auto – o buna practica din vest ajunsa si in Romania

Inca de mici, uitandu-ne la filme, ideea de masini de inchiriat ne-a fost prezentata. Aceasta practica aparuta in Statele Unite s-a extins in timp si la nivel European, primele tari care au adoptat serviciile care ofera masini spre inchiriere fiind statele vestice. In ultimii ani s-a putut observa cum aceste servicii au inceput sa se extinda prin diverse firme si pe teritoriul Romaniei. Prima data au aparut serviciile de inchirieri auto Bucuresti.

Bucurestiul, fiind capitala tarii, are puterea de a pune un serviciu in fata unei largi varietati de tipuri de oameni, iar astfel se verifica daca acesta merita extins si in restul tarii. Ideea de masini de inchiriat a fost una dintre cele ce au prins bine si au inceput sa se dezvolte incet, incet pe plan national.

 

Care sunt persoanele avantajate de serviciile de inchirieri auto?

Serviciile de inchirieri auto Bucuresti au luat nastere cu scopul de a veni in ajutorul tuturor persoanelor ce au un permis auto, cu conditia ca acesta sa fie luat cu o anumita perioada de timp inainte de inchiriere (fiecare firma care ofera astfel de servicii are dreptul de a-si alege aceasta perioada care poate ajunge la un an de zile sau chiar mai mult). Desi destinate tuturor, serviciile de inchirieri auto Bucuresti sunt cel mai des folosite de acele persoane care vin in vacanta sau in interes de serviciu in oras.

Plasarea sediilor unor firme de inchiriat in apropierea aeroportului este un alt lucru preluat din afara. In acest mod, oricine vine intr-un oras se poate bucura de confortul unui drum linistit intr-o masina aleasa. Aceasta poate fi pastrata pentru diferite perioade de timp, de la cateva ore pana la luni de zile. O astfel de masina poate face sederea unei persoane mult mai usoara, nefiind nevoie ca aceasta sa foloseasca servicii de taximetrie sau mijloace de transport in comun.

 

De ce sa inchiriem un autoturism? – avantajele noii practici

Nu putem spune ca inchirierea auto aduce beneficii oricarei persoane, insa putem prezenta pe scurt o serie de situatii care, cu siguranta, pot fi salvate de inchirierea unui autoturism. In primul rand, cu siguranta o masina inchiriata este un ajutor pentru turistii ajunsi in diferite zone ale tarii cu mijloace de transport cum ar fi trenul, autocarul sau avionul. Odata ajunsi intr-o zona noua cu scopul de a o cunoaste, o masina usureaza procesul si ofera posibilitatea accesului in zone in care nu ajung alte mijloace de transport.

Pe de alta parte, aceste servicii vin si in ajutorul persoanelor care au deja o masina personala, in situatia in care aceasta ajunge in service pentru o perioada nedeterminata de timp. Nu in ultimul rand, inchirierea unei masini poate fi mijlocul de transport ideal atunci cand ne aflam la tranzitia dintre doua masini, sau atunci cand situatiile cer interactiunea scazuta cu alte persoane.

 

La cine pot apela daca vreau sa inchiriez un autoturism in Romania?

Exista o gama variata de modalitati prin care ne putem bucura de masini de inchiriat, atat in Bucuresti, cat si in alte zone ale tarii. Una dintre firmele care s-a extins deja in numeroase zone din Romania este Caroutis.

Acestia ofera o gama variata de masini spre inchiriere, preturile fiind accesibile oricui. Mai multe informatii despre modul in care puteti inchiria o masina de la Caroutis puteti afla de pe caroutis.com, site pe care veti gasi si o lista a tuturor tipurilor de masini puse spre inchiriere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *