ING iti ofera 50 de lei pentru fiecare client nou adus

Din luna februarie 2020, clientii ING Bank Romania au sansa sa obtina beneficii financiare daca le recomanda prietenilor sa devina clienti ING. Este prima campanie de tip recomandare, cunoscuta si sub numele de member get member initiata de ING, oferta care vine la scurt timp dupa lansarea unui proiect complet online de a deschide un cont curent.

Clientii existenti ai bancii care incaseaza minim 700 de lei lunar vor primi un cod de recomandare in momentul in care acceseaza aplicatia ING de internet banking, pe care il pot trimite apoi spre prietenii lor care nu sunt clienti ING conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

Conform regulamentului companiei care se desfasoara intre 3.02-29.02.2020 se primeste 50 de lei pentru fiecare persoana in parte pe care o inviti, avand posibilitatea de a fi rasplatit cu pana la 250 de lei, sumele urmand a fi virate in perioada 15-31 martie 2020, atat pentru persoanele care isi deschid contul cat si pentru cei care trimit invitatie. In plus, exista si o serie de aspecte pe care persoana recomandata trebuie sa le respecte pentru a beneficia de bani printre care cea de a inregistra o incasare, pe intreaga perioada a campaniei, de minim 100 de lei in noul cont deschis.

Procesul 100% online pentru deschiderea contului nu dureaza mai mult de 10 minute si clientii au posibilitatea de a vizita un office ING doar in cazul in care au nevoie de asistenta. Cardul va ajunge la adresa indicata, fara vreun cost suplimentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *