Kindred Group, în topul viitorilor angajatori doriți de tinerii din domeniul tehnologiei

featured image

featured imageGrupul Kindred, unul dintre cele mai apreciate nume din domeniul jocurilor de noroc la nivel global, ocupă o poziție fruntașă în topul companiilor la care tinerii profesioniști din domeniul tehnologiei din Suedia doresc să se angajeze.

Potrivit sondajului realizat de compania Karrarforetagen, Kindred Group a ocupat locul 5 din 173 de companii, ca viitor angajator dorit de tinerii profesioniști din tehnologie din Suedia. Sondajul a fost realizat în perioada mai-iulie 2022, iar Kindred a reușit să ocupe o poziție fruntașă.

Johan Engberg, Tech Employee Experience Lead la Kindred, a explicat de ce această companie este interesantă pentru tinerii aflați la început de carieră. „Cred că totul începe cu scopul nostru de a transforma jocurile de noroc într-o sursă de încredere de divertisment ce contribuie pozitiv în societate. Acest lucru ne diferențiază de restul industriei jocurilor de noroc. De asemenea, avem un mediu de lucru global, cu 68 de naționalități reprezentate. În plus, dezvoltăm platforma Kindred folosind cele mai noi instrumente și moduri de lucru, iar mediul de lucru permite dezvoltarea profesională. Viziunea asupra muncii hibrid este pragmatică și echilibrăm libertatea ta cu nevoile echipei tale pentru ca noi să avem succes. Echilibrul dintre viața profesională și viața privată este un lucru real aici. În timp ce operăm într-o afacere bine reglementată, încă vrem să ne distrăm împreună și să promovăm interacțiunea socială”, a explicat Johan Engberg.

Vezi si:  Iohannis dă de pământ cu Huawei

În ultimii ani, grupul Kindred a fost unul dintre numele de referință când a venit vorba despre inovațiile din domeniul jocurilor de noroc, totul în așa fel încât experiențele utilizatorilor pe platformele deținute de companie să fie cât mai plăcute și mai distractive. Astfel, în ultimii ani s-a investit considerabil în procesele de Inteligență Artificială și Machine Learning.

Kindred investește, de asemenea, în dezvoltarea tinerilor pentru a-i pregăti la cele mai noi standarde din domeniu. Iar Aleksander Dushku este unul dintre cei care au absolvit Kindred Accelerate în 2019, iar în prezent lucrează că DevOps Engineer și este încântat de lucrurile găsite. „De când sunt la Kindred, de aproximativ 3 ani, am înțeles că este un loc în care te poți dezvolta personal și profesional, având libertatea și mediul potrivit. Este locul în care îți poți face prieteni noi, participând la activități care te vor face să te simți bine-venit”, a explicat Aleksander Dushku.

Vezi si:  Google cedeaza in asteptarea unei noi amenzi de la UE

Kindred Group, prezent și pe piața autohtonă de gambling

Kindred Group este disponibil clienților din România prin Vlad Cazino, unul dintre cele mai bune cazinouri online licențiate ONJN, și Unibet, un nume de referință la nivel mondial, cu o istorie de 25 de ani.

Vlad Cazino s-a lansat la începutul anului 2018 și este primul cazino online cu specific românesc din țara noastră. Pornind de la legenda lui Dracula, pe această platformă, utilizatorii se pot distra responsabil cu cele mai tari sloturi ale momentului de la cei mai buni dezvoltatori, jocuri de casino live, de poker și multe altele. Vlad Cazino s-a remarcat și prin campaniile de marketing inedite, prin care tratează cu umor anumite situații. Iar printre ambasadorii brand-ului este actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea.

De asemenea, Unibet este unul dintre cei mai apreciați operatori din domeniul jocurilor de noroc la nivel mondial și este unul dintre numele cu vechime de pe piața gamblingului din țara noastră. Deviza brandului este „de la jucători, pentru jucători”, astfel că pe Unibet utilizatorii pot avea o experiență de cinci stele, pe o platformă sigură și responsabilă.

Vezi si:  Elon Musk, patronul Tesla devine cel mai bogat om din lume conform Bloomberg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *