Lac pentru lemn – Cele mai bune variante de la ZOBEL

Esti in cautare de lac parchet sau pentru alt tip de lemn si vrei sa alegi cele mai calitative produse pentru suprafete multiple? ZOBREL, brand de top cand vine vorba de lacuri, vine in ajutorul tau cu o gama perfecta atat pentru interior cat si pentru exterior, protejand toate tipurile de suprafete din lemn.

Schimbarile climatice au un puternic efect asupra suprafetelor lemnoase. Ploaia, ninsoarea si vantul afecteaza puternic suprafetele exterioare daca acestea nu sunt tratate corespunzator. De asemenea, nici suprafetele de lemn din interiorul locuintelor nu sunt imune schimbarilor de temperatura si umiditate din aer, motiv pentru care si acestea au nevoie de la fel de multa grija ca cele exterioare.

 

Lac pentru ferestre si usi din lemn

Perfecte pentru ferestrele si usile de lemn exterioare, produsele ZOBEL sunt realizate astfel incat sa se ridice la cele mai inalte standarde, asigurand o durata indelungata de viata. Folosind un sistem de finisaj pe baza de apa, Zowo-tec, lacurile prezinta rezistenta la schimbari mari de temperatura si umiditate.

Vezi si:  De ce sa nu cumperi like-uri pe Facebook

Produsele din aceasta categorie se gasesc in nuante precum paltin, pin, stejar, castan, insa puteti apela si la variant unui lac incolor. Toate acestea protejeaza suprafetele din lemn si previn aparitia ciupercilor ce deterioreaza suprafetele. De asemenea, toate produsele categoriei prezinta rezistenta sporita la radiatiile UV.

 

Lac pentru case din lemn, mobilier de gradina si garduri

Gardurile si elementele de mobilier create pentru exterior au nevoie de o protectie impotriva tuturor evenimentelor meteo neprietenoase lemnului. Astfel, ZOBEL vine cu un sistem de acoperire Deco-tec – lacurile vor permite lemnului sa respire (fac posibile emanarile si absorbtiile de umiditate) si fac fata umflarilor si contractiilor materialului ce apar la schimbarile de temperatura.

Oferind un aspect natural, lacurile special realizate pentru piesele din lemn fara stabilitate dimensionala vin intr-o gama larga de culori, estetica gardurilor si a mobilierului de gradina fiind protejata pe termen lung.

 

Lac pentru parchet si scari

Plasarea interioara a parchetului si a scarilor face ca grija in alegerea lacului sa fie una si mai mare, aspectul locuintei fiind important pentru orice persoana. Sistemul de finisaj pe baza de apa (Zowo-tec) oferit de ZOBEL asigura rezistenta si stabilitate – atat parchetul cat si scarile sunt suprafete pe care urmeaza sa se circule zilnic; atat locuitorii casei cat si animalele acestora pot deteriora in timp aspectul pardoselii. Din acest motiv trebuie asigurata rezistenta la zgarieturi si la substantele folosite la curatari dese.

Vezi si:  Festivalul de business al României, Zilele Biz, prezintă cei mai importanți lideri din antreprenoriat, inovație, management, media & marketing și sustenabilitate în 2023

Zowo-tec, lac lemn incolor este in momentul de fata cea mai buna alegere. Acesta promite stabilitate la umiditate si temperature si rezistenta la zgarieturi si alte accidente de aceasta natura.

 

Produsele din cele trei categorii se gasesc in oferta klebrom.ro

Klebrom este o firma cu peste 20 de ani de activitate, cu misiunea de a comercializa produse de top, atat marilor producatori, cat si micilor intreprinderi. Cu scopul de a se dezvolta constant, klebrom.ro a inceput sa comercializeze si tipuri de lac de lemn ecologice in parteneriat cu firma germana ZOBEL.

Daca doriti ca locuinta dumneavoastra sa beneficieze de cel mai bun tratament, apelati cu incredere la Klebrom, unde, daca nu reusiti sa alegeti singuri un produs corespunzator, puteti lua legatura directa cu o persoana din interiorul firmei prin mijloacele disponibile si veti primi ajutorul de care aveti nevoie.

 

Date de contact:

Telefon: 0268 411 367/ 0726 159 136

Fax: 0372 876 469

Vezi si:  De ce sa alegi travertinul pentru amenajarea locuintei tale?

E-mail: office@klebrom.ro

Adresa: Strada Durau, Nr.11, Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *