Magazine online care accepta plata cu criptomonezi

De-a lungul anilor, companiile si consumatorii au asteptat modalitati de plata mai simple si mai rapide pentru magazinele online. Datorita popularitatii crescande a criptomonezii, numerosi sunt cei care isi doresc sa o foloseasca ca metoda de plata. Bitcoin este cea mai populara dintre toate. Lista magazinelor online care accepta plata cu crypto nu inceteaza sa creasca. Iata o lista cu magazine online care accepta plata cu criptomonezi.

Shopify

Shopify este o platforma de e-commerce de clasa mondiala care le permite comerciantilor sa isi configureze magazinele online si sa isi vanda produsele in acelasi fel ca si Amazon, eBay sau alte magazine cunoscute. Serviciul folosit este BitPay.

HighKart

HighKart este un magazin de e-commerce si este pe cale sa devina un magazin online de prim rang care accepta plata in Bictoin in India. Magazinul propune o gama larga de produse precum mobilier, haine, gadgeturi electronice.

Nafa

Nafa este o platforma de carduri cadou care accepta nu doar Bitcoin ci si Ethereum si Litecoin. Platforma are sarcina de a furniza un numar imens de carduri cadou electronice pentru site-uri precum Amazon, Flipkart, Nike, Pizza Hut si acestea sunt doar cateva din ele.

eGifter

eGifter este un serviciu online care permite clientilor sa cumpere carduri cadou folosind criptomonezi. Ofera o cumparare fara confirmare, ceea ce permite tratarea tranzactiilor criptografice intr-o maniera rapida si facila. Utilizatorii pot obtine puncte de recompensa de aproximativ 200 de centi la fiecare dolar cheltuit in Bitcoin.

Domino’s Pizza

PizzaforCoins a facilitat platile cu criptomonezi pentru cele mai cunoscute pizerii, inclusiv Domino’s Pizza. Clientii pot face o comanda pe site-ul web al pizzeriei, sa aleaga dintr-o gama variata de sortimente de pizza si sa faca apoi o plata folosind o criptomoneda.
Expedia este una din cele mai mari agentii de rezervare online din lume, care accepta astfel de plati inca din 2014. S-a asociat cu Coinbase pentru a implementa acest mod de plata care s-a dovedit de un real succes in ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *