Mărturiile din ciocolată – o idee dulce pentru invitații tăi

image001

image001Nunta și botezul sunt două din cele mai importante evenimente din viața noastră. Din acest motiv, ne dorim ca totul să fie perfect, de la ținuta pe care o purtăm, mâncarea servită sau muzica aleasă și până la amintirile care vor rămâne impregnate în mintea noastră, cât și a invitaților. Chiar dacă cea mai mare importanță o acordăm atmosferei create, pentru ca și noi să ne simțim bine, și oamenii care ne sunt alături în aceste momente să fie încântați, nu trebuie să uităm un detaliu pe cât de mic, pe atât de important: mărturiile.

Ce sunt mărturiile?

Acestea sunt mici gesturi, care au o semnificație aparte, fiind modul prin care noi le putem mulțumi invitaților că ne-au fost alături într-un moment atât de important. Atât mărturiile de nuntă, cât și mărturiile pentru botez, pot fi sub diferite forme. Acestea au apărut în urmă cu mulți ani, sub formă de bomboane sau dulciuri, aceste tipuri de mărturii fiind și în prezent preferatele viitorilor miri.

De-a lungul timpului, mărturiile au căpătat diferite forme. Pe lângă mărturiile dulci, oamenii pot opta pentru fotografii cu mirii și invitații, săculeți cu flori uscate, pahare, mărturii personalizate sau mărturii handmade. Indiferent de varianta aleasă, acestea vor lăsa o amintire frumoasă invitaților.

image002

Mărturiile de ciocolată

Dacă vrei să-ți îndulcești invitații, poți alege să le oferi mărturii ciocolată. Acestea se găsesc într-o varietate de culori, forme, dimensiuni și, cel mai important, gusturi. Noi ți-am pregătit o mulțime de variante, pentru a o putea găsi cea mai potrivită pentru gusturile tale și pentru a te asigura că îți vei surprinde invitații într-un mod cât mai plăcut.

Indiferent de eveniment, te așteptăm cu mărturii de ciocolată în diferite forme, printre care se numără tabletele, florile de ciocolată, ciocolată în formă de inimă sau fluture, cât și alte forme interesante. De asemenea, ți-am pregătit cutii cu bomboane de ciocolată de diferite sortimente, puzzle-uri din ciocolată și ciocolată în cutii de diferite forme, precum piramidă, fluture sau origami.

Dacă vrei să-ți impresionezi invitații, iată o idee și mai interesantă: mărturii ciocolată personalizată. Poți opta pentru tablete de diferite dimensiuni, culori și forme, pe care să fie imprimate numele mirilor sau a micuțului botezat, diferite mesaje sau chiar poze cu voi.

Chiar dacă aspectul este cel care te va ajuta să faci o primă impresie invitaților tăi, atunci când vine vorba de mărturiile de ciocolată, gustul este cel mai important element. Astfel că ți-am pregătit numeroase tipuri de tablete sau bomboane de ciocolată. Ai la dispoziție ciocolata cu lapte, cu cafea, ciocolată de casă, cu pastă de alune, ciocolată cu aromă de mentă sau portocală, cât și ciocolată cu diverse umpluturi.

image003

Totuși, nu trebuie să uiți un aspect extrem de important: alegerea mărturiilor pentru nuntă sau botez trebuie să fie o activitate care să apropie viitorii miri sau părinții micuțului botezat, deoarece acestea reprezintă un simbol al mulțumirii, aprecierii și apropierii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *