MS-RT Transit Connect – un look de infern pentru utilitara Ford

Pentru profesionistii care cauta o utilitara cu stil, Ford vine cu modelul MS-RT Transit Connect. In urma cu cativa ani, MS-RT – o companie localizata undeva in Tara Galilor – a prezentat programul sau de personalizare in ceea ce priveste Ford Transit Custom. Aceasta personalizare a facut mult zgomot la acea vreme iar, obisnuit deja cu aceste schimbari, compania a „atacat” o alta utilitara Ford: Ford Transit Connect.

Rezultatul este unul pe masura, avem de-a face fara indoiala cu unul din cei mai monstruosi Ford Transit Connect din lume. Trebuie sa mentionam faptul ca MS-RT este una din cele mai reusite utilitare de pe piata la momentul actual. Fata si spatele vehiculului sunt diferite fata de modelele precedente ale utilitarelor Ford Transit, de mentionat este adaugarea unui spoiler si a celor patru iesiri de esapament pentru a te face auzit de departe in timpul deplasarilor tale.

MS-RT a inlocuit jantele de origine cu jante OZ Racing de 18”, imbracate cu cauciucuri Michelin. In sfarsit, compania a mai adaugat elemente laterale care nu fac decat sa ingreuneze din nefericire look-ul utilitarei. Habitaclul nu face exceptie de la aceasta regula, proprietarii care aleg MS-RT Tranzit Connect vor putea profita de un volan sport, imbracat in piele.

Vezi si:  Rabla Plus: Românii au cumpărat 1.662 de autovehicule noi, dintre care 98 electrice și 681 hibride

La lansare, care va avea loc in aceasta vara, MS-RT prevede in jur de 40 de exemplare limitate si cu denumirea de Launch Edition. Pretul acestui Ford Transit Connect este de 23’995 £ (27’755 euro) cu cutie manuala si de  24’995 £ (28’912 euro) cu cutie automata. Insa nu trebuie sa ne asteptam ca performantele acestei utilitare sa fie exceptionale. Va fi echipata cu 120 de cai cand toata lumea se astepta la cel putin 150 de cai. Motorul este de 1,5 litri, EcoBlue.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *