Notebook 7 si Notebook 7 Force, noile notebook-uri de la Samsung

Gigantul coreean tocmai a anuntat introducerea in catalogul sau a doua noi laptop-uri. Doua modele care vin fiecare cu propriile lor specificatii. Primul este un laptop Notebook 7 despre care unii vor afirma cu siguranta ca seamana cu MacBook Pro. Gigantul coreean este cunoscut pentru faptul ca prolifereaza in mai multe sfere ale sectorului electronic. Este cunoscut pentru ecranele imense din livingurile noastre, pentru smartphone-uri, accesorii electronice si pentru electronice si electrocasnice mari. Mai nou, marca este interesata si de laptopuri.

Si, in acest segment Samsung decide sa vina cu o multime de noutati, primele doua fiind Notebook 7 si Notebook Force.

Notebook 7 Platinum Titan. Acest nou venit seamana putin cu MacBook Pro. Bineinteles, este destul de greu sa concepi un laptop care sa nu semene cu un alt laptop. Acest laptop va avea doua versiuni, unul cu un ecran de 13 inchi si unul cu ecran de 15 inchi. Ambele modele sunt propuse cu un ecran Full HD.

Samsung a optat pentru un procesor Intel a 8 generatie. Totul este insotit de un touchpad mare, o tendinta actuala in domeniu.

Notebook 7 Force, ideal pentru gameri. Notebook 7 Force este destinat unui public mai experimentat si mai exigent. Constructorul spune ca este special conceput pentru utilizatorii dependenti de jocuri, de streaming de calitate. Bineinteles, est departe de laptopurile pentru gameri din gama premium insa acest lucru nu inseama ca nu este bun. Acesta din urma este dotat cu o placa NVIDIA GeForce GTX 1650. Avantajul acestui model este oferit de carcasa sa putin mai robusta decat cea a lui Notebook 7 Platinum Titan si de posibilitatea de a accepta mai multe hard diskuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *