Pardoseli industriale cu spectru larg de aplicabilitate: pardoseli poliuretanice

Mediile caracterizate prin trafic intens si uzura, precum cele industriale, comerciale sau spitalicesti necesita respectarea unor standarde si unor conditii mai rigide pentru a obtine atmosfera potrivita si durabilitatea in timp a pardoselii. Acestea impun respectarea unor pretentii in ceea ce priveste igiena si caracterul practic, insa nu implica neaparat excluderea caracterului estetic. Toate aceste conditii sunt, de regula, indeplinite prin utilizarea de pardoseli poliuretanice care se adapteaza cu usurinta la cerintele specifice.

Un tip de pardoseala poate sa isi dezvaluie potentialul maxim doar daca este aplicat de catre specialisti. Companiile specializate pot fi partenerii tai de incredere, deoarece reusesc sa se impuna pe piata constructiilor civile si industriale prin calitatea materialelor utilizate, echipe calificate in orice tip de pardoseala si preturile avantajoase.

Cum se obtin pardoselile poliuretanice si unde se utilizeaza?

Pentru ca totul sa functioneze corect, iar pardoseala sa acopere nevoile spatiului in care urmeaza a fi instalata, este necesar sa fie analizat in detaliu acest spatiu. Cat de intens va fi traficul in acea zona? Va fi expus la substante chimice, uleiuri sau alti compusi? Care este gradul de umiditate? Care este scopul spatiului in care urmeaza a se desfasura aplicarea pardoselii? Este in exterior sau in interior? Cerintele legate de igiena sunt stricte? Spatiul este caracterizat printr-o geometrie regulata sau nu? Un specialist va sti raspunsurile la aceste intrebari, si nu numai ca va alege tipul de pardoseala potrivit, insa va sti si cum sa imbine materialele pentru a o obtine.

Vezi si:  Libertate.init() – Compromisul Timpului vs. Compromisul Productivității

Daca decizi sa alegi pardoseli poliuretanice si te intereseaza cum se obtin acestea, afla ca sunt pardoseli care se aplica sub forma lichida si se obtine din amestecuri de cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Dupa cum am mentionat, cantitatile de materiale sunt alese dupa analiza si identificarea nevoilor concrete a spatiului pe care se lucreaza.

Pardoselile poliuretanice acopera o arie larga de zone in care se poate aplica:

  • Depozite, fabrici;
  • Spatii comerciale;
  • Birouri;
  • Vestiare sau cabine dus din locuri publice;
  • Parcari sau garaje.

De ce sa alegi pardoseli poliuretanice?

Pardoseala poliuretanica este o investitie pe termen lung si, desi este destinata mediului industrial, este mult mai mult decat o pardoseala practica:

  • In functie de dorintele tale, pardoseala poliuretanica se poate prepara si aplica intr-o varietate mare de culori si modele. Prezinta un avantaj estetic important;
  • Este foarte durabila si stabila; poate rezista pana la 50 de ani;
  • Intretinerea este usoara, iar eventualele reparatii se fac doar in zonele afectate, deci nu trebuie eliminata intreaga pardoseala si aplicata alta;
  • Utilizarea se poate face intr-o gama larga de spatii, fie ca sunt interioare sau exterioare;
  • Densitatea poate fi variabila, adica adaptata la nevoile spatiului in care se va aplica. Astfel, poate fi elastica sau rigida.
Vezi si:  De ce merită să investești în scule de calitate

Descopera echipa specializata in lucrari impresionante si durabile

Pardoseli Industriale este o companie cu sediul in Bucuresti, specializata in solutii tehnice inovative pentru sisteme de pardoseala de mai bine de un deceniu. Firma se concentreaza asupra constructiilor industriale si civile, reusind sa abordeze fiecare proiect prin implicarea de specialistii mereu informati cu privire la noutatile din domeniu si utilizarea de materiale de inalta calitate.

Valorile companiei sunt siguranta, calitatea si rezistenta, iar fiecare client care colaboreaza cu aceasta poate afirma acest lucru.

Contacteaza firma fie la sediul din Bucuresti, fie prin intermediul formularului de pe site-ul de prezentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *