Personalizează-ți manichiura cu ojă semipermanentă pentru evenimentele importante din viața ta – Cum obții rezultate profesioniste fără programări la salon?

Personalizează-ți manichiura cu ojă semipermanentă

Personalizează-ți manichiura cu ojă semipermanentăTe așteaptă un eveniment special, dar nu ai timp să treci pe la salon să îți aranjezi unghiile? Adori manichiurile fanteziste și te pasionează să dăruiești mâinilor tale un aspect original și mereu diferit? Îngrijirea unghiilor reprezintă o artă și doar de tine depinde să o transformi în hobby. Descoperă instrumentele, produsele și trucurile care să te ajute să realizezi manichiuri inedite pentru orice ocazie.

Manichiura cu ojă semipermanentă realizată acasă: Află cât de simplu e să devii propriul tău nail artist

Care sunt elementele esențiale pentru trusa unui nail artist? Acetonă, pilă de unghii, buffer, forfecuță, bețișoare de lemn, primer, base coat, ojă în nuanțe diverse, top coat, lampă UV sau LED, degresant. Asigură-te că le-ai achiziționat pe toate și apoi apucă-te de treabă.

  • Îndepărtează urmele de lac

Aplicarea ojei semipermanente este precedată de procesul de curățare a unghiei. Folosește acetonă sau dizolvant și dischete demachiante pentru a elimina reziduurile lacului de unghii aplicat anterior și pentru a obține unghii impecabile.

  • Pregătește forma unghiei

Folosește o forfecuță, pilă sau unghieră și modelează unghia în forma pe care o preferi. Pilirea nu se face în profunzime, ci cât să elimini luciul unghiei. Apoi, curăță cuticulele cu ajutorul unei foarfece speciale sau împinge-le cu bețișoarele de lemn de bambus sau portocal, concepute în acest sens.

  • Degresează unghia

Aplică soluție specială pentru degresare pe unghiile curate și uscate în mod natural.

  • Aplică baza

Aplică un strat fin de base coat și lasă unghiile să se usuce la lampă timp de 2 minute.

  • Alegerea culorii

Optează pentru culoarea de ojă semipermanentă Venalisa adecvată ocaziei sau contextului la care urmează să participi. De asemenea, la alegerea culorii trebuie să ții cont și de cromatica ținutei. Aplică un strat de ojă, apoi ține mâinile 2 minute la lampa UV. Poți aplica până la 4 straturi de ojă, până ajungi la intensitatea dorită. Ai grijă însă, ca după fiecare strat să lași oja să se usuce înainte a-l aplica pe următorul.

Vrei să imprimi look-ului tău un aer jucăuș, nonconformist, sau din contră, unul luxos? Acum e momentul perfect pentru paiete, sclipici, pietre, stickere, sau chiar matrițe și ștampile pentru unghii Gucci, Prada, Channel și multe altele. Acestea se așază pe unghie înainte să utilizezi top coat-ul.

  • Top Coat-ul

Aplică straturi subțiri din acest produs pentru a fixa oja și pentru a oferi culorii o strălucire care nu se estompează în timp.

  • Folosește ulei de cuticule

Ultimul pas în procesul de realizare a manichiurii vizează aplicarea câtorva picături din uleiul de cuticule. Masează pielea din jurul unghiei cu mișcări ușoare pentru ca uleiul să penetreze pielea și să poată încetini ritmul de dezvoltare a cuticulelor până la următoarea manichiură.

Acum ai descoperit secretele care transformă ca prin magie o manichiură banală într-o capodoperă. Joacă-te cu nuanțele, aplică accesorii și oferă look-ului tău un plus de personalitate, fără să apelezi la serviciile saloanelor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *