Plata în bitcoin la un club de noapte din Miami

Clubul de noapte „E11even” din Miami, care funcţionează 24 de ore din 24 şapte zile pe săptămână, a anunţat marţi clienţilor săi că îşi vor putea achita nota de plată în criptomonede, devenind astfel singurul local din SUA care propune acest lucru, relatează presa americană.

” E11even se menţine mereu în avangardă, iar criptomoneda este aici pentru a rămâne, credem noi”, notează într-un comunicat Dennis DeGori, fondator şi director executiv al clubului din Miami.

Potrivit comunicatului, decizia intervine după ce mai multe companii tehnologice s-au mutat în Miami şi aspiră ca „E11even” să devină noul ‘hub’ tehnologic din SUA.

„Cu incredibila creştere şi relevanţă a criptomonedei, alături de primarul Francis Suarez care susţine boom-ul tehnologic din Miami, am simţit că are sens să prezentăm criptomoneda ca o opţiune pentru ca oaspeţii noştri să-şi poată achita consumaţia nocturnă”, a explicat Dennis DeGori.

Asociere cu o firmă de procesare a criptomonedelor

Potrivit comunicatului, clubul s-a asociat cu una dintre cele mai mari companii de procesare a criptomonedelor pentru a implementa un sistem pentru a procesa cumpărarea de criptomonede utilizând Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE) şi altele.

Vezi si:  Ether stabileste un nou record istoric

Sistemul implementat permite companiilor să accepte criptomonedele ca formă de plată fără să fie nevoite să cumpere, să deţină sau să administreze criptomonede.

„Să oferim servicii şi comodităţi care să se adapteze clientelei noastre de avangardă este de mare importanţă pentru noi, asistăm la o tendinţă în creştere a clienţilor care vor să utilizeze criptomoneda ca formă de plată”, a declarat la rândul său Gino LoPinto, partener al clubului „E11even” din Miami, care şi-a deschis porţile în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *