Porsche Taycan 4S – gama se mareste cu o noua versiune

Dupa cum era de asteptat, Porsche isi mareste progresiv gama Taycan cu versiuni mai accesibile ca pret. Cel mai nou model din gama este Taycan 4S.

Atunci cand noul Porsche Taycan, primul vehicul electric lansat de Porsche a fost anuntat, multi au fost surprinsi de pretul sau cam piperat, chiar daca nu i se putea aduce reprosuri in ceea ce priveste look-ul si performanta. De mentionat este faptul ca primele modele dezvaluite, Turbo si Turbo S, erau incadrate in gama premium, cu preturi cuprinse intre 155.000 si 185.000 fara sa mai punem la socoteala eventualele optiuni.

Insa stim ca strategia Porsche este aceea de a lansa intai modelele mai scumpe dupa care sa lanseze versiuni mai abordabile. Asteptam deci cu nerabdare alte anunturi stiind ca gamele marcii includ si unele versiuni de baza dupa care un « S » si un « S4 », variante mult mai accesibile decat Turbo si Turbo S.

Porsche Taycan 4S, doua motorizari mai putin puternice. Este deci logic anuntul constructorului de la Stuttgart, acela al lansarii modelului Taycan 4S. Principala diferenta, o motorizare mai putin puternica. Noul model va fi disponibil in doua variante de baterii, bateria Performance, pana la 390 kW si 530 CP si bateria Performance Plus, pana la 420 kW si 571 CP. De notat este faptul ca si jantele sunt inedite, diferite de cele existente pe modelele Turbo si Turbo S. Performantele raman la un nivel ridicat deoarece distanta 0-100 km/h este facuta in doar 4 secunde spre deosebire de 3,2 secunde in cazul lui Taycan Turbo. Taycan 4S este anuntat la o autonomie de 407 sau  463 km, in functie de versiune la un pret incepand de la 108.632 de euro. Va fi disponibil spre cumparare incepand cu primavara anului 2020.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *