Presedintele Ryanair sustine ca nu va investi niciun cent in Bitcoin

Pentru patronul companiei low cost Ryanair, Bitcoin nu reprezinta o investitie de durata. Michael O’Leary nu le recomanda investitorilor sa cheltuie nici macar un cent in critpomonezi. Asta deoarece presedintele a fost victima unei escrocherii.

Actualmente, companiile aeriene trec printr-o perioada dificila din punct de vedere financiar din cauza crizei sanitare ce a inceput in luna martie a acestui an. Ocazia perfecta pentru a investi in alte segmente?

Editorul de programe software MicroStrategy investea astfel recent numai putin de 250 de milioane de dolari in Bitcoin. Drept urmare, este putin probabil ca presedintele companiei low cost Ryanair sa efectueze astfel de tranzactii.

Presedintele Ryanair aosociaza Bitcoin cu o escrocherie

Asemeni lui Warren Buffet, Michael O’Leary este in ziua de azi orice in afara de adeptul criptomonezilor. Folosirea numelui sau pentru a promova o escrocherie (scam) este fara indoiala principalul motiv pentru care presedintele Ryanair a decis sa nu investeasca vreodata in Bitcoin.

La fel ca alte personalitati, numele sau a fost asociat cu o escrocherie pe Internet. In cadrul acestei « campanii » online, presedintele Ryanair discredita averea acumulata datorita investitiilor in Bitcoin. O escrocherie drept urmare pe care Michael O’Leary a prezentat-o in detaliu pentru Times si se arata drept un fervent sustinator al celor care aleg sa nu investeasca in criptomonezi. Conform acestuia, Bitcoin ar avea legatura cu sistemul Ponzi. De aceea, nici nu intentioneaza sa investeasca vreodata.

Vezi si:  Plata în bitcoin la un club de noapte din Miami

Miliardarul se arata ostil in privinta Bitcoin de mai multi ani deja. Inca de la inceputul anului 2020, fondatorul Bershire Hathaway a inceput sa isi exprime din ce in ce mai fervent aversiunea fata de Bitcoin.

Cu toate acestea, MicroStrategy a ales sa investeasca o suma imensa in Bitcoin, numai putin de 250 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *