Protecții de la Fox: cele mai performante genunchiere și cotiere

image001Scena sporturilor extreme off road este o lume pe cât de fascinantă și frumoasă, pe atât de dură, unde accidentele nu sunt excluse. Pentru a preveni riscul de accidentări grave, devine imperativ pentru fiecare rider, indiferent de disciplină, să adopte o garderobă corespunzătoare. Ținuta obligatorie pentru piloții de motocross, enduro, ATV-uri și mountain biking include cască de protecție, ochelari și cizme off road, dar nu ar trebui să lipsească nici o pereche de cotiere sau de genunchiere. De multe ori este bine să optați și pentru o platoșă / armură moto completă sau diverse protecții pentru gât, piept și spate. Magazinul ATVRom Brașov pune la dispoziția tuturor celor interesați o gamă variată de accesorii pentru rideri și echipamente off road, disponibile la preț competitiv. Unul dintre cele mai populare branduri este Fox Racing. Vă recomandăm, așadar, să optați cu încredere pentru apărători de genunchi și cotiere marca Fox, concepute special pentru confort și protecție superioare, de fiecare dată când vă aventurați pe circuite amenajate sau pe un traseu off road.

Vezi si:  Caruciorul 3 in 1 te invata cum sa explorezi lumea in siguranta, alaturi de cel mic

Apărătorile Motocross Titan de la Fox Racing oferă protecție completă pentru tibie, genunchi și coapsa inferioară. Aceste genunchiere de nivel pro au o construcție durabilă și oferă rezistență la impact, prevenind accidentarea în cazul unei prăbușiri. Fox Titan Pro se bazează pe un ansamblu articulat cu două puncte de pivotare și sunt prevăzute cu o apărătoare pentru rotulă. Susținerea apărătorii se realizează prin intermediul cataramei de tip Posi-Lock care permite ajustarea. Per total, genunchierele FOX Titan Pro asigură protecție centrală pe parcursul tuturor mișcărilor necesare în motocross. Un produs care se bucură de o largă apreciere în rândul utilizatorilor cu experiență.

În afară de apărătorile pentru genunchi FOX Titan Pro Knee/Shin Guard, o alegere inspirată de genunchiere motocross / ATV o reprezintă și produsele: FOX ATTACK BASE FIRE KNEE SLEEVE, FOX Titan Race Elbow Guard, FOX LAUNCH PRO D3O KNEE GUARD. Dacă aveți nevoie de o pereche de cotiere performante, puteți opta pentru FOX Titan Pro și FOX ATTACK BASE FIRE ARM SLEEVE. Toate echipamentele marca Fox de pe piață au fost supuse unor teste minuțioase și sunt construite din materiale de calitate înaltă și cu tehnologie avansată. Ele oferă o ventilație optimă pentru a preveni efectul de supraîncălzire, se caracterizează printr-o greutate ultra ușoară și oferă o mare libertate în mișcări pentru a-i ajuta pe rideri să își pună potențialul în valoare ori de câte ori ies pe traseu. În plus, mulți campioni din lumea motocross-ului aleg să poarte în întrecerile de profil echipamente provenind de la marca Fox. Nu în ultimul rând, echipamentele de protecție de la acest brand renumit se disting printr-un design modern, cu o grafică și culori atrăgătoare pentru a vă pune în valoare stilul. Specialiștii ATVRom vă pot ajuta să descoperiți care sunt echipamentele potrivite pentru dumneavoastră, astfel încât să aveți întotdeauna parte de o experiență de riding sigură și confortabilă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *