Revolut accelereaza extinderea globala

Visa si Revolut isi extind parteneriatul care s-a bucurat de un succes enorm pana in prezent pe continentul european prin adaugarea a 24 de piete noi la nivel global, optiuni noi si un plus de flexibilitate in ceea ce priveste gestiunea finantelor personale pentru absolut toti utilizatorii.

In plus, exista zilele acestea o promotie prin care primesti 50 de RON la prima folosire a cardului Revolut, pana pe data de 8 octombrie.

Prin intermediul propularului brand Visa, Revolut urmeaza sa isi prezinte produsele in cinci noi regiuni din lume. Acest fintech britanic le ofera consumatorilor sai o serie de servicii digitale financiare disponibile prin intermediul unei aplicatii mobile care permite efectuarea de plati, schimburi valutare si nu numai asta deoarece conturile Revolut sunt legate de un cont bancar Visa. Printre tarile si regiunile vizate pentru extindere se numara initial Australia, Brazilia, Canada, Japonia, Noua Zeelanda, Singapore si Statele Unite ale Americii, urmand ca in viitorul apropiat, pe lista pietelor cu acces la aceste aplicatii sa se se adauge si Argentina, Chile, Columbia, Hong Kong, India, Coreea, Malaezia, Mexic, Filipine, Arabia Saudita, Africa de Sud, Taiwan, Thailanda, Ucraina si Vietnam.

Revolut este entuziasmat sa construiasca pe baza parteneriatului cu Visa, lider mondial in privinta platilor electronice un fapt ce va transforma in realitate viziunea Revolut comuna cu privire la experientele de plata inovatoare si usoare totodata. Acest nou parteneriat incheiat cu Visa vine intr-un moment mai mult decat potrivit pentru Revolut deoarece se extinde pe o serie de piete noi cu scopul de a le oferi consumatorilor mai mult control, mai multa flexibilitate si functionalitati noi, de care utilizatoriii europeni sa se poata bucura ani de zile.

Serviciile oferite de Revolut si Visa, se remarca prin flexibilitate si deosebita usurinta de utilizare, transferurile realizandu-se instant. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a folosi concomitent aplicatia Revolut si interfetele Visa, inclusiv serviciile Visa Token si Payments Attribute Account Inquiry, create special pentru a imbina viteza cu siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *