Samsung apasa butonul “pauza”

Samsung Electronics Co a anuntat ca amana pe termen nedefinit lansarea telefonului Galaxy Fold, dupa ce mai multi utilizatori, care au primit smartphone-ul pentru teste, au avut probleme grave cu ecranul.

Este o lovitura grea pentru gigantul de pe piata telefoanelor mobile, care urma ca pe 26 aprilie sa lanseze in magazine acest model despre care s-a vorbit atat de mult.

Galaxy Fold e primul telefon pliabil, ce urma sa fie disponibil pentru marele public. Practic, sunt doua ecrane imbinate prin display-ul de la interior. Inca de cand a fost prezentat, mai multi experti au fost sceptici. S-a dovedit ca au avut dreptate. Sud-coreenii au dat 50 de telefoane,  pentru testare, unor jurnalisti, specialisti, bloggeri din SUA.  La scurt timp insa, cativa au anuntat ca display-ul pur si simplu a plesnit in zona de imbinare, ori au aparut denivelari si stingeri intermitente ale ecranului.

In cel putin un caz, telefonul nu a functionat nici 24 de ore.

Vezi si:  Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu reprezentantii Google despre oportunitatile oferite de Romania

Pretul la care urma sa ajunga in magazine era de aproape 2000 de dolari. Modelul pliabil, cu care Samsung spera sa faca istorie, a fost creat dupa 6 ani de studii si o investitie de 100 de milioane de dolari.

Madalina Vasiliu

sursa foto: twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *