Samsung apasa butonul “pauza”

Samsung Electronics Co a anuntat ca amana pe termen nedefinit lansarea telefonului Galaxy Fold, dupa ce mai multi utilizatori, care au primit smartphone-ul pentru teste, au avut probleme grave cu ecranul.

Este o lovitura grea pentru gigantul de pe piata telefoanelor mobile, care urma ca pe 26 aprilie sa lanseze in magazine acest model despre care s-a vorbit atat de mult.

Galaxy Fold e primul telefon pliabil, ce urma sa fie disponibil pentru marele public. Practic, sunt doua ecrane imbinate prin display-ul de la interior. Inca de cand a fost prezentat, mai multi experti au fost sceptici. S-a dovedit ca au avut dreptate. Sud-coreenii au dat 50 de telefoane,  pentru testare, unor jurnalisti, specialisti, bloggeri din SUA.  La scurt timp insa, cativa au anuntat ca display-ul pur si simplu a plesnit in zona de imbinare, ori au aparut denivelari si stingeri intermitente ale ecranului.

In cel putin un caz, telefonul nu a functionat nici 24 de ore.

Pretul la care urma sa ajunga in magazine era de aproape 2000 de dolari. Modelul pliabil, cu care Samsung spera sa faca istorie, a fost creat dupa 6 ani de studii si o investitie de 100 de milioane de dolari.

Madalina Vasiliu

sursa foto: twitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *