Sfaturi pentru vanzari mai mari si in extrasezon

Numeroase sunt magazinele online care se concentreaza asupra celor mai importante momente din an in care deruleaza numeroase campanii promotionale. Insa, calendarul le ofera o multime de alte oportunitati care sa le ajute sa isi mentina un nivel ridicat de vanzari de-a lungul intregului an.

Imbraca-ti magazinul online in straie de sarbatoare. Adevarul este ca ai la dispozitie doar cateva secunde pentru a-ti convinge vizitatorul sa ramana mai mult in magazinul tau online. Aspectul vizual este deosebit de important cu alte cuvinte. Incepe sa pregatesti bannere cu tematica sarbatorii. Daca vrei ceva mai complex atunci opteaza pentru crearea unui Landing Page special.

Asigura-te ca toata lumea afla despre aceasta campanie. Degeaba beneficiezi de cel mai atragator design cu putinta si de cele mai bune oferte de pe piata daca nimeni nu a auzit despre campania ta. Cu siguranta ai deja campanii care ruleaza pe Facebook Ads sau Google Ads atunci ar trebui sa adaugi campanii speciale cum ar fi cele de Paste.

Vezi si:  Românii, campioni la consumul de alimente și sucuri

Resursele de hosting suplimentare. Rezultatele acestor campanii de promovare sunt vizibile direct in traficul crescut in magazinul tau. Trebuie sa te astepti la un numar crescut de vizitatori si vizite in perioada campaniei asa ca va trebui sa te asiguri de faptul ca magazinul online functioneaza in parametri optimi.

Newslettere si SMS-uri cu oferte personalizate. E-mailul reprezinta una din cele mai bune metode pentru conversiile usoare. Trebuie sa te asiguri de faptul ca trimiti promotii cu produsele de care vizitatorii ar putea fi interesati, tinand cont de istoricul cautarilor si cumparaturilor. SMS-urile spre baza de date reprezinta o metoda si mai personala de trimitere a ofertelor. Se recomanda insa folosirea cu prudenta a acestei oferte de marketing.

Ofera livrare gratuita. Oferind livrare gratuita oamenii tind sa cumpere mai multe produse. Poti folosi in acest sens un prag, spre exemplu, 150 de lei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *