Snapchat+ permite afisarea povestilor timp de o saptamana

Snapchat tocmai a anuntat mai multe functionalitati inedite pentru utilizatorii de Snapchat+, formula sa premium. Printre ele se numara posibilitatea de a alege durata de viata a povestilor, de la o ora pana la o saptamana intreaga.

Spre sfarsitul lui iunie 2022, Snpachat a anuntat lansarea Snapchat+, o formula premium care propune functionalitati exclusive,la un pret de 3,99 euro pe luna. Prin intermediul acestui abonament utilizatorii au acces la mai multe functionalitati, mai multe optiuni de personalizare a profilului, precum si acces prioritar la asistente in cazul in care apar probleme cu aplicatia.

Este in egala masura posibil sa stii care sunt persoanele care ti-au vazut povestea sau sa schimbi stilul icoanei aplicatiei. Or, Snapchat tocmai a anuntat pe data de 21 octombrie functionalitati suplimentare pe Snapchat +.

Functionalitati inedite isi fac aparitia pe Snapchat +

Principala noutate consta in posibilitatea de a alege durata de viata a povestii, de la o ora pana la o saptamana, in loc de 24 de ore fixate by default de catre aplicatie. Cu aceasta noua optiune poti programa expirarea povestilor de pe Snpachat dupa o ora sau dupa o saptamana. Datorita acestei noi functionalitati, poti face in asa fel incat prietenii sa iti vada Snap-urile speciale care merita sa fie vizionate sau sa ii incite sa revina pentru momentele mai amuzante.

Vezi si:  Twitter ar fi incercat sa cumpere Clubhouse pentru suma de 4 miliarde de dolari

Si asta nu este totul. Snapchat a prezentat si alte functionalitati inedite:

– Sunetele unor notificari personalizate permit definirea unor tonalitati diferite pentru fiecare prieten in parte pentru a sti cine ti-a trims un Snap fara sa te uiti la telefon;

– Optiunea de culori personalizate iti permite afisarea culorii preferate pe ecran atunci cand vrei sa capturezi continut;

Snpachat mai propune o versiune accesibila pentru browser din septembrie 2022. Este o functionalita te ceruta de catre utilizatori si era timpul ca Snapchat sa faca acest lucru deoarece concurenta propune aceasta functionalitate deja.

Sursa: https://www.phonandroid.com/snapchat-les-stories-peuvent-maintenant-rester-a-laffiche-pendant-une-semaine.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *