Ultimele stiri social media Archive

Suntem fiinte sociale si iubim sa comunicam sau sa aflam barfe despre cei din jurul nostru. Daca in trecut ne hraneam poftele sociale intalnindu-ne in grupuri mai mici sau mai mari pentru fel de fel de discutii, astazi avem la dispozitie retelele sociale online.

Facebook, Instagram, Twitter sau Google Plus sunt nume care au schimbat in totalitate modul in care interactionam. Acestea au patruns cu usurinta in viata de zi cu zi si au devenit, din simple instrumente de comunicare, adevarate platforme in care putem sa muncim, sa ne informam si sa exprimam idei si doleante. Facebook-ul poate sa schimbe guverne, motiv pentru care ii acordam o atentie sporita.

Pentru ca platformele sociale fac parte din rotitele care invart lumea, iti oferim ultimele stiri din social media, analize si informatii utile despre modul in care evolueaza prezenta noastra in mediul online.

Zi de zi apar alte platforme de social media care au potentialul de a schimba ceva in comportamentul si gandirea umana. Suntem zi de zi acolo sa le urmarim si sa profitam de tot ceea ce aduc nou in lume. Te invitam alaturi de noi!