Soluții eficiente pentru companii. Faceți cunoștință cu Infinite IT Solutions

solutii pentru companii

Sunteți în căutarea unor soluții care să vă facă afacerea mai eficientă și mai flexibilă? Aflați cum să vă optimizați procesele de afaceri. Economisiți timp și bani cu Infinite IT Solutions.

Datorită soluțiilor IT inteligente, compania dumneavoastră poate funcționa mai eficient și poate aduce mai mult profit – mai ales atunci când instrumentele în cauză sunt adaptate la nevoile și caracterul propriei afaceri. Aflați despre cele mai populare instrumente disponibile pe pagina de Internet: https://infinite-b2b.com/ro/.

Conducerea unei afaceri fără suporturi din hârtie este posibilă

Semnăturile digitale, o platformă de schimb de documente și un serviciu digital pentru clienți vă vor ajuta să reduceți cantitatea de hârtie utilizată în compania dumneavoastră, accelerând în același timp procesele de afaceri și reducând timpul petrecut cu „hârțogăraia”. Puteți semna orice document, inclusiv contracte, comenzi de achiziție și rapoarte de resurse umane cu o semnătură digitală, folosind un serviciu web dedicat sau o tabletă cu un dispozitiv biometric. Online Customer Service (Serviciul Online pentru Clienți) le oferă clienților accesul complet la facturi, documente fiscale și un istoric complet al comenzilor, în timp ce dumneavoastră puteți avea acces liber la informațiile relevante – toată ziua și în fiecare zi. Platforma EDInet poate fi utilizată pentru a trimite și primi documente digitale pentru a facilita comunicarea și colaborarea cu partenerii din întreaga lume.

Vezi si:  WizzAir a primit trei avioane noi

Soluții pentru e-Commerce

Infinite Marketplace

Piața B2B dezvoltată de https://infinite-b2b.com/ro/ este o soluție de comunicare bidirecțională, care asigură un contact perfect între furnizor și clienți și le permite acestora să plaseze rapid comenzi pentru produsele disponibile. Clienții pot să verifice rapid informațiile de plată, programele de livrare, limitele de credit, cantitățile minime de comandă și licențele, precum și istoricul complet al comenzilor. Vânzătorul, pe de altă parte, își poate prezenta produsele pe paginile de Internet și poate posta oferte promoționale sau bannere publicitare.

e-Catalogue Suite

O altă soluție eficientă care sprijină colaborarea fără întreruperi este platforma e-Catalogue Suite. Acest instrument ușor de utilizat este compatibil cu toate dispozitivele și permite ambelor părți să primească informații despre produsele partenerilor de afaceri. Toate actualizările efectuate în sistem sunt prezentate imediat pe platformă, ceea ce le permite clienților să aibă mereu accesul la oferta curentă. Catalogul poate fi optimizat și adaptat la propria afacere și la cerințele acesteia. Instrumentul este fiabil, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat cu ușurință atât pe un calculator, cât și pe o tabletă sau un smartphone.

Vezi si:  În Copenhaga se experimentează o fermă verticală

Procesarea digitală a facturilor

Emiteți, trimiteți și primiți facturi electronice și urmăriți starea acestora cu Infinite e-Invoice suite – nu va trebui să vă faceți griji că veți pierde ceva sau că veți ignora vreun document. Instrumentul scurtează timpul de analiză a informațiilor importante și asigură accesul constant la documentele necesare în cazul unui audit. Sistemul este compatibil cu semnăturile electronice, ceea ce înseamnă că facturile pot fi semnate cu ușurință de la distanță – online sau cu ajutorul unui dispozitiv tip tabletă.

Puteți găsi aceste soluții moderne pentru întreprinderi și multe altele pe infinite-b2b.com/ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *