Speedframe & Dropframe – cele mai apreciate căști de protecție pentru MTB

image001

image001Modelele de căști SPEEDFRAME PRO și DROPFRAME PRO create de renumitul producător de echipamente, Fox Racing, oferă cea mai înaltă protecție pe segmentul open-face. Drept dovadă a performanței care le caracterizează, căștile Speedframe Pro și Dropframe Pro au primit din partea Universității Virginia Tech ratingul de 5 stele ”Best Available”. Dropframe Pro a obținut cel mai mare punctaj dintr-un total de 99 de căști supuse testelor (modele open-face pentru stiluri de ciclism diferite – pentru munte, stil urban, pentru stradă etc.). Cei care doresc să achiziționeze o cască MTB performantă, cu risc minim de contuzii, se pot baza pe noua generație de căști Fox Racing pentru Trail / Enduro. Magazinul ATVRom Timisoara vă pune la dispoziție cele mai atractive colecții de căști Fox, la prețuri competitive, alături de o gamă diversificată de alte echipamente de protecție pentru bikeri.

Căștile Fox Racing pentru mountain biking sunt pe primul loc pe piață. Ele sunt testate de către cei mai buni atleți ai lumii pe acest segment și sunt construite cu inovații tehnologice, oferă o potrivire confortabilă și protecție superioară. În ceea ce privește caracteristicile tehnice, acestea beneficiază de tehnologia MIPS și densitate duală EPS și au căptușeli lavabile. Pasionații de MTB de pretutindeni se pot baza cu încredere pe aceste modele pentru confort, stil și protecție pe traseu.

Colecția Fox Racing MTB acoperă toate categoriile de ciclism – enduro racing, trail, cross country și downhill. Casca full face Rampage este lider pe scena profesională de downhill, în timp ce modelele Speedframe și Dropframe sunt opțiuni open face cu performanță dovedită. Indiferent că sunteți nou în lumea MTB-ului sau un sportiv cu experiență, în gama Fox veți găsi întotdeauna un model potrivit. Caștile Fox sunt disponibile pe mărimi și pe culori diferite.

image002

Casca Speedframe Pro este compatibilă cu ochelarii de protecție și are vizor ajustabil în 3 poziții. În afară de sistemul de protecție la impact MIPS responsabil cu reducerea forțelor rotaționale în cazul unei prăbușiri, modelul de față dispune de ventilație optimizată, de sistemul Varizorb EPS, catarama de cască Fidlock SNAP pentru utilizare rapidă în timpul purtării de mănuși, plus o căptușeală detașabilă și lavabilă XT2 care este antimicrobiană și îndepărtează mirosurile și umezeala.

Casca Dropframe Pro este super ușoară și extrem de confortabilă la purtare. Reprezintă alegerea cea mai bună pentru riderii Trail care vor să se distreze mai mult în vreme ce capătă încredere în forțele proprii. Acest model de cască open face enduro dispune de sistemul inovator MIPS, ventilație excelentă, căptușeală EPS cu dublă densitate Varizorb și asigură o bună acoperire a bărbiei, a urechilor și a capului.

image003

Vă recomandăm să purtați întotdeauna echipamentul MTB corespunzător atunci când vă aventurați pe traseele de munte preferate. În afară de o cască potrivită ca mărime, este important să adoptați o îmbrăcăminte lejeră care să nu vă stingherească mișcările și care să permită o bună ventilație. În zilele călduroase nu ar strica să aveți la voi și un rucsac de hidratare, iar pentru zilele reci vă trebuie și o jachetă impermeabilă. Nu ignorați folosirea de mănuși de protecție sau ochelari. Dacă știți că urmează un traseu cu porțiuni extreme, indicat este să optați pentru o pereche de genunchiere și cotiere. Specialiștii ATVRom vă pot ajuta cu alegerea echipamentelor potrivite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *