Târg imobiliar la Romexpo

ROMEXPO organizează, în perioada 23 – 26 martie, târgul cu tematică home&deco TotulPentruCasaTa2023, un eveniment care prezintă atât evoluţia sectorului home & deco, cât şi trendurile anului în această industrie.

Potrivit organizatorilor, peste 150 de companii, din 14 ţări (Austria, Bulgaria, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, România, Spania, Turcia şi Ungaria), participă la #TotulPentruCasaTa2023 cu cele mai inspirate proiecte de construcţii, arhitectură, design interior şi exterior.

Manifestarea înregistrează un grad de internaţionalizare de 24%, fiind prezente 104 firme din România şi 46 din străinătate.

„Încă de la început, conceptul #TotulPentruCasaTa a fost gândit ca un ghid al stilurilor de construcţie şi amenajare şi ne bucurăm că de la o ediţie la alta se poziţionează ca o reală sursă de inspiraţie atât pentru specialiştii din domeniu, cât şi pentru pasionaţii de design. Pe lângă ilustrarea trendurile şi tehnologiilor smart home, anul acesta ne-am propus şi să promovăm ideea de locuinţă eco – friendly, casa independentă energetic, mijloacele de producere a energiei, precum şi soluţiile de reducere a consumului energetic. Cei care se gândesc la redecorarea apartamentului sau iau în considerare chiar să-şi construiască o casă nouă sunt invitaţi la #TotulPentruCasaTa2023 să se bucure de super ofertele pregătite de firmele expozante şi să descopere viziunea designerilor şi arhitecţilor pentru anul 2023”, a explicat Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Vezi si:  Plasa de gard: Cum o aleg în funcție de nevoi

Timp de 4 zile, vizitatorii se pot inspira din ideile specialiştilor şi au şansa să înveţe trucurile pentru amenajarea unui spaţiu relaxant şi primitor. Aceştia sunt aşteptaţi cu soluţii pentru amenajarea spaţiului interior şi exterior, sisteme de automatizare şi monitorizare a locuinţei, accesorii pentru optimizarea costurilor aferente încălzirii, răcirii şi iluminatului, piese de mobilier şi accesorii, materiale de construcţii eficiente energetic, precum şi sisteme smart de încălzire şi răcire.

Târgul poate fi vizitat de joi până sâmbătă în intervalul orar 10:00 – 18:00 şi duminică în intervalul orar 10:00 – 16:00. Biletul de intrare costă 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *