Tatuajele – un nou trend în rândul tinerilor

Tinerii sunt foarte ușor prinși de noi tendințe, indiferent de tipul acestora. Fie e vorba de tendințe în modă, fie că e vorba de unele apărute pe Tik Tok sau fie că e vorba de lumea artelor, referindu-ne aici strict la lumea tatuajelor. Tatuajele devin din ce în ce mai comune printre tineri, unii ajungând chiar să vină să își facă tatuaje împreună cu părinții.

Alegerea unui tatuaj trebuie să fie una sigură, ele devenind un lucru imprimat pe corp pentru totdeauna, acoperirea sau scoaterea lor prin laser fiind uneori un proces destul de dificil. Acesta este motivul pentru care printre cele mai populare tipuri se numără tatuajele subtile, tatuaje mici fete și tatuaje care să amintească de evenimente foarte importante din viață, evenimente a căror însemnătate nu se va schimba niciodată.

 

Către ce fel de tatuaje se îndreaptă tinerii?

În ziua de astăzi, tinerii vin cu tot felul de idei și propuneri, care mai de care mai interesante sau chiar bizare. Acest lucru scoate în evidență imaginația bogată a acestora, dar și cantitatea uriașă de materiale la care sunt ei expuși zilnic prin intermediul online-ului.

Vezi si:  Cum sa identifici fake news

Când vine vorba de băieți, de cele mai multe ori cererea conține piese mari, piese care scot în evidență tăria lor, evenimentele importante din viața lor sau chiar diverse amintiri care le aduc mereu zâmbetul pe buze cum ar fi benzile desenate sau desenele animate ale copilăriei. În cazul sexului opus, avem tatuaje mici fete, tatuaje cât mai finuțe și mai delicate, a căror puritate ne reamintește de ce le spunem “sexul frumos”. Desigur, exista o multitudine de excepții în ambele cazuri, existând numeroși bărbați care își doresc piese delicate, precum și fete ce caută un tatuaj cât mai mare sau mai îndrăzneț.

 

Matchy tattoos cu cei mai buni prieteni

De cele mai multe ori, când artiștii au de făcut tatuaje mici fete, acestea sunt tatuaje matchy cu cele mai bune prietene. Acestea reprezintă o legătură între două persoane și devin tot mai întâlnite, acestea reprezentând o tărie a legăturii de prietenie între două sau mai multe persoane. Desigur, aceste tatuaje nu se rezumă doar la prietenii, această cerere venind și din partea cuplurilor sau a membrilor unei familii.

Vezi si:  Jumatate din planeta este acum pe retelele sociale

Acest tip de tatuaj este foarte popular, deoarece circulă foarte des în postări pe rețelele sociale. Fie că e vorba de un tatuaj între doi prieteni foarte buni, fie ca e vorba de tatuajul a două surori sau a unei mame și a unei fiice, ele au puterea de a spune o poveste și fac privitorul să își dorească și el să aibă o astfel de amintire cu o persoană apropiată.

 

Funky Tattoo – prietenii tăi când vine vorba de tatuaje

Dacă sunteți în căutarea unui salon de tatuaje de încredere în București, vă recomandăm cu căldură Funky Tattoo. Aceștia au o echipă de profesioniști, oferind zi de zi tatuaje cu o însemnătate aparte clienților lor. De asemenea, la ei puteți să faceți diverse piercinguri, probabil cel mai cerut dintre acestea fiind clasicul piercing buric. Pentru detalii despre artiștii salonului, dar și pentru a vedea o parte din lucrările realizate, vă invităm să accesați funkytattoo.ro. Pentru detalii suplimentare și programări puteți, de asemenea, apela la una dintre modalitățile afișate.

Vezi si:  Tehnici de storytelling originale care functioneaza

 

Date de contact:

Telefon: 0731.525.808

E-mail: contact@funkytattoo.ro

Adresa: Bd-ul Magheru nr. 35, Bloc 52, Sc. B, Ap 1, Interfon 1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *