Tendinte de proiectare pentru apartamente noi cu design de interior pentru 2020

tendinte de proiecte pentru apartamente noi

tendinte de proiecte pentru apartamente noiPe baza tendintelor actuale si anterioare in materie de decoratiuni pentru casa, am cercetat si am compilat cateva predictii viitoare cu privire la ceea ce este disponibil pentru noul an. Deci, daca tocmai exista la dispozitie apartamente 3 camere Constanta care trebuie sa fie decorat, sa intram in ceea ce a ramas in urma, ce ramane si in noile tendinte de design de interioare pe care le asteptam pe masura ce intram intr-un nou deceniu.

Tendintele au aparut si au disparut de-a lungul deceniilor, in timp ce unele detalii de design pentru casa au ramas mereu aceleasi. In timp ce anul s-a umplut de niste modele care vor ramane in trecut, multe trenduri au fost readuse la maxim si vor veni cu noi in noul an. Incet, am inceput sa ne indepartam de decorul minimalist in mare masura popular si am inceput sa ne indreptam spre omologul sau: culori indraznete, modele jucause, texturi unice si multe altele.

Tendinte de lasat in anul trecut: Camera formala de luat masa

Pe masura ce Generatia Z incepe sa intre lent in lumea imobiliarelor, s-a observat o scadere a dorintei unei sali de mese formale. Desi poate fi un bonus suplimentar, de obicei, nu este in partea de sus a listei generatiei ca elemente obligatorii si frumoase, daca exista totusi cumva. A opta pentru un spatiu casual, precum o bucatarie in care sa se si manance, mai degraba decat una formala, permite Generatiei Z sa-si concentreze atentia asupra altor aspecte importante dintr-un apartament – lucruri precum un balcon pentru distractie sau un concept de casa deschisa.

Vezi si:  ANPC propune închiderea hotelului Intercontinental

Paleta de culori neutre

Intrarea intr-un nou deceniu inseamna uneori sa se lase in urma o tendinta preferata. Culorile neutre din casa au dominat fata de alte tendinte de la inceputul anilor 2000, dar acum cautam un viitor mai bun si mai luminos. Desi nuantele de alb, negru si maro vor fi in continuare un element esential in echilibrarea paletelor de culori indraznete, este timpul sa lasam in urma camera si mobilierul complet alb.

Tendinte de adus in 2020: Mindfulness in proiectare

Decorarea locuintei poate afecta cu adevarat starea de bine generala? Absolut. Mindfulness este cuvantul care si-a pus amprenta in modul in care un design interior pentru acasa a devenit din ce in ce mai popular in anii care au trecut, dar 2020 va inspira mai multa viata in ea. Mobilierul multifunctional este o modalitate de a mari atentia in modul in care se vor mobila locuinte modeste; se reduce la minimum cantitatea de spatiu folosita in timp ce se maximizeaza beneficiile pe care le poate oferi o singura piesa de mobilier.

Vezi si:  O casa obisnuita din Hong Kong costa numai putin de 1,2 milioane de dolari

Design naturalist

Accentele din lemn si o multime de verdeata luxurianta si-au facut cu siguranta o revenire grozava in vara anului trecut si nu se arata la orizont semne de incetare a merge cu ele mai departe in 2020. Paleta de culori perfecta pentru cei interesati de a avea o casa naturala include nuante de crema, maro, verde, rosu si portocaliu (daca este un ton cald, e de incercat!).

Totul despre contrast

Amestecarea culorilor si texturilor intr-un fel distractiv este o modalitate usoara pentru oameni de a-si starni creativitatea si de a adauga un pic de contrast pentru a rupe stilul de decor tipic cu care ne-am obisnuit. Daca se doreste ca spatiul sa se simta unic, este de lucat in considerare utilizarea de culori, texturi sau modele contrastante in designul casei pentru 2020. De la galbenul luminos si accente din lemn pana la nuante de albastru cu contrasturi metalice, blanuri faux si finisaje din piele – optiunile sunt interminabile. Cea mai buna parte a acestei tendinte? Optiunile sunt inepuizabile, ceea ce o face tendinta perfecta de a fi luata in seama in acest an.

Vezi si:  Investițiile directe ale nerezidenților în România, în creștere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *