Tendinte pentru comertul online in 2019

Deoarece ritmul nostru de viata devine din ce in ce mai alert cu totii vrem sa castigam timp, ceea ce duce la aparitia unor noi servicii de livrare, servicii care sa se plieze pe aceste nevoi cum ar fi lvrarea planificata de unde clientii isi ridica singuri comenzile, acestea din urma fiind amplasate in proximitatea consumatorului. Iata cateva tendinte pentru comertul online in 2019.

Pentru a castiga timp, din ce in ce mai multi consumatori opteaza pentru livrarea planificata. Magazinele online incep sa gaseasca si sa investeasca in modalitati menite sa le imbunatateasca experienta de livrare. Important este ca cei care fac comenzi sa isi aleaga ziua si intervalul orar de livrare, in functie de propriul program, de propria agenda cu ajutorul serviciului de livrare planificata.

Comoditatea reprezinta o sursa de crestere a platilor cu cardul online. Anul trecut, numarul tranzactiilor cu cardul online a crescut cu pana la 53%, tendinta asteptata sa se mentina si anul acesta. O metoda de plata sigura si rapida care le ofera mai multa flexibilitate clientilor, simplifica procesul de cumparaturi online si permite, in cazul returnarii unui produs, inapoierea banilor.

Vezi si:  Ungaria importă gaz din Azerbaidjan prin România

Produsele fashion si articolele de bricolaj sunt cele mai cautate.  Anul trecut, cele mai cautate si mai comandate produse au fost cele din categoria fashion, articole de bricolaj, saltele, mobila, jucarii si articole pentru copii. Se asteapta ca aceasta tendinta sa continue si in anul 2019. Oamenii isi reamenajeaza casele, vanzarile la articolele de mobila si de bricolaj inregistrand cresteri semnificative. Oamenii vor sa aiba de unde sa aleaga, online gamele sunt mai variate decat in magazinul fizic de aceea se orienteaza spre magazinele online. Drept urmare, categoriile ce au inregistrat cresteri importante in 2018 au fost :

– Articolele Fashion

-Articolele de bricolaj

-Mobila si saltelele

-Jucariile si articolele pentru copii

-Produsele pentru ingrijirea personala

-Articolele pentru masina

-Articolele pentru casa

-Electrocasnicele mici

-Consolele

-Televizoarele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *