Thailanda mizeaza pe crypto-calatori bogati pentru a relansa turismul

Thailanda, o destinatie populara in randul turistilor din intreaga lume, cu 40 de milioane de vizitatori anual inainte de pandemie, vrea sa isi relanseze industria pentru a recupera o parte din cele 80 de miliarde de dolari pierduti. Pentru a realiza acest obiectiv, regatul cauta sa atraga detinatorii de criptomonezi, elaborand o strategie “crypto-pozitiva”.

Seducerea crypto-milionarilor

Se stie deja ca revolutia de pe piata criptomonezilor a imbogatit un numar destul de mare de persoane. Astfel, Thailada vrea sa ii atraga in specia lpe milionarii in crypto-monezi in incercarea de a recupera pierderile cauzate de pandemia cu coronavirus.

Tara a suferit enorm din cauza inchiderii granitelor si, pentru a redresa o industrie turistica in convalescenta, ideea sa este aceea de a crea un ecoturism favorabil pentru a primi acesti vizitatori de calitate.

De fapt, conform Bloomberg, Autoritatea de Turism din Thailanda lucreaza la implementarea unei strategii atractive. Exista oameni care au reusit sa se imbogateasca datorita monezilor virtuale si poate isi doresc sa foloseasca intr-un anumit fel aceasta bogatie acumulata. Folosind criptomonezile in Thailanda nu mai trebuie sa se confrunte cu taxe guvernamentale, totul este mai usor si mai practic.

Vezi si:  Plata în bitcoin la un club de noapte din Miami

Insa, lucrurile nu sunt oficiale inca. De mentionat este ca tara se pregateste sa testeze propria sa moneda virtuala.

O Thailanda pragmatica

Insa, Thailanda a dat dovada in egala masura si de pragmatism atunci cand vine vorba de inovarea structurilor de plata. Drept urmare, in viitorul apropiat ne putem astepta la reguli mai suple in ceea ce priveste politica de toleranta in legatura cu criptomonezile pentru a cuceri o piata promitatoare de crypto-calatori.

Coform guvernului Thaolandei, au existat deja discutii in legatura cu Thai Securities and Exchange Comission, cu Banca Thailanda si platforma Bitkub. Thailanda nu este singura tara care vrea sa mizeze pe criptomonezi. Si Salvador are planuri mari in legatura cu aceasta moneda virtuala.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *