Threads isi lanseaza aplicatia web: Ce trebuie sa stii

Threads isi lanseaza aplicatia web! Un pas mai aproape de cele mai populare retele sociale. Va fi suficient pentru a concura cu acestea?

Dupa o lansare fulminanta, urmata de o scadere brusca a interesului utilizatorilor, Threads trebuie sa se reinventeze. Exista numeroase retele sociale care si-au lasat deja amprenta pe piata. Prin urmare, noua platforma trebuie sa reactioneze pentru a deveni un concurent al acestor piloni ai retelelor sociale. Primul pas? Lansarea aplicatiei web!

Reminder: ce inseamna mai exact Threads?

In urma cu cateva saptamani, Meta s-a lansat intr-o noua initiativa de a concura cu Twitter prin intermediul aplicatiei „Threads”. Confruntata cu ingrijorarea tot mai mare a utilizatorilor in legatura cu ultimele anunturi ale Twitter si cu managementul condus de Elon Musk, Meta a luat initiativa de a crea o alternativa pentru utilizatorii care cauta o noua platforma de microblogging si comunicare.

Vezi si:  Comisia Europeană mizează pe emisii zero

Scopul Meta este clar: sa atraga utilizatorii Twitter catre Threads. Punand accentul pe conversatiile de grup si pe mesajele private, Threads ofera o alternativa la fluxurile de stiri publice ale Twitter, permitand utilizatorilor sa se conecteze intr-un mod mai precis si mai personal.

Doua luni de la lansare: o evaluare

Inca de la lansare, viitorul lui Threads a fost incert, dar Meta a ales sa se concentreze pe crearea unei dinamici de crestere care ar putea perturba echilibrul actual al retelelor sociale.

Cu 100 de milioane de utilizatori in doar 5 zile, Threads a fost un succes rasunator. Jurnalistul Tom Warren a anuntat acest lucru pe contul sau de Twitter:

Dar acest succes ar fi trebuit sa fie sustinut. Iar acest lucru nu s-a intamplat cu adevarat. Desi avea 100 de milioane de abonati, la doar o luna de la lansare, doar 8 milioane de utilizatori foloseau in mod activ platforma.

S-ar parea ca entuziasmul lansarii s-a stins rapid odata ce s-a descoperit ca aplicatia, cu o lipsa de functii si dificultati in cautare, Threads nu pare a fi inca la inaltime.

Vezi si:  Pinterest – cateva noutati orientate spre shopping

Mai mult, inca nu este posibil ca toti utilizatorii sa descarce Threads in Europa… o potentiala piedica in calea succesului sau.

Threads isi lanseaza aplicatia web

Pentru a continua sa se dezvolte si sa semene cu cele mai populare retele sociale, Threads a anuntat lansarea aplicatiei sale web! Si se pare ca este momentul potrivit, in conditiile in care Elon Musk continua sa faca anunturi din ce in ce mai neasteptate, care nu sunt pe placul utilizatorilor.

In urma anuntului facut pe contul oficial de Instagram (pe Facebook), site-ul va fi acum disponibil la adresa threads.net.

Inca o data, utilizatorii europeni sunt penalizati, intrucat site-ul trimite direct la un cod QR pentru descarcarea aplicatiei.

 

Sursa: https://www.leptidigital.fr/reseaux-sociaux/threads-application-web-46406/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *