TikTok Ads: cum sa iti faci publicitate pe TikTok?

TikTok, reteaua sociala cu 500 de milioane de utilizatori activi, tocmai si-a lansat in mod oficial oferta publicitara pentru Franta si unele tari din Europa. Iti doresti sa iti difuzezi si tu publicitatea pe TikTok? Iata tot ce trebuie sa stii inainte sa te lansezi.

TikTok – ce este?

Pentru cei care nu stiau deja, TikTok este o retea sociala de partajare de clipuri video scurte de 60 de secunde cu muzica. Functionand exclusiv pe baza aplicatiei mobile, utilizarea TikTok este relativ simpla pentru utilizatori – acestia selectioneaza muzica la alegere inainte de a o partaja, avand posibilitatea de a integra hashtags si o descriere scurta.

TikTok in cateva cifre. Reteaua sociala TikTok este extrem de folosita de tineri in special si revendica numai putin de 500 de milioane de utilizatori lunari activi (185 de milioane de utilizatori zilnici) de-a lungul intregii lumi. In ceea ce priveste audienta, 66% din utilizatorii TikTok au sub 30 de ani, 41% din utilizatori avand intre 16 si 24 de ani. Extrem de popular in Asia, TikTok este din ce in ce mai cunoscut si in Europa, in Franta in special.

Vezi si:  Rusia a amendat Twitter, Facebook şi WhatsApp

De ce sa iti difuzezi publicitatea pe TikTok?

Ca de fiecare data atunci cand o noua oferta publicitara vede lumina zilei, numerosi sunt cei care aleg sa isi publice anuntul online. Cel mai adesea, majoritatea aleg sa foloseasca un nou format, mai ales atunci cand concurenta este inca slaba, cand preturile practicate sunt inca abordabile si presiunea publicitara a utilizatorilor este inca limitata. Pentru a posta un anunt publicitar trebuie sa completezi un formular online scurt pentru a fi acceptat de companie ca utilizator. Trebuie sa precizezi daca vei face publicitate propriilor produse/servicii sau a unei terte persoane (agentie). Pentru a finaliza cererea trebuie sa furnizezi tara in care esti bazat si sa principalele informatii personale cerute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *