Tokai Tokyo investeste 4,6 milioane in schimbul de criptomoneda Huobi

Societatea Tokai Tokyo Financial Holdings a acceptat sa investeasca 4,6 milioane de dolari in filiala Huobi, bazata la Tokyo, Huobi Japan.

Tokai Tokyo reprezinta o societate de valori mobiliare completa, care va gasi numeroase avantaje in asocierea cu Huobi Japan. Aceasta decizie a lui Tokai Tokyo de a investi este de altfel o veste buna pentru adoptarea noului public.

Tokai Tokyo este una din cele mai vechi platoforme de negociere de titluri de tara si numara aproximativ 159 de birouri in toata tara si activele sale nete consolidate se ridica la suma de 1,4 miliarde de dolari. Folosind capitalul si alianta comerciala cu Huobi Japan, societatea are oportunitatatea de a promova noi activitati in domeniile de schimb crypto, propunand noi forme de finantare, folosind crypto-active precum oferta Initial Exchange Offering, emisiunea de monede locale precum si servicii de stocare si de gestiune asociate crypto-activelor. Activitatea financiara folosind structura lanturilor de bloc a progresat rapid in ultimii ani, domeniul de aplicatie de crypto-active si de Security Token Offering dezvoltandu-se enorm la scara mondiala. In Japonia, ordonantele ministeriale corespondente ar trebui sa intre in vigoare incepand cu primavara viitoare.

Vezi si:  Libra – noua criptomoneda de la Facebook pune mari probleme utilizatorilor

Huobi a fost infiintata in 2013 la Beijing. Huobi Global se afla pe locul 15 in lume conform datelor oferite de CoinMarket Cap. Compania detine si Huobi Token, pe locul 17 in materie de capitalizare marketing.

Achizitionare de criptomonede

Pe Coinhouse (Zone SEPA Europe si cetatenii francezi).

Pe Switchere (Cumparare directa prin carte de credit in afara de Canada)

Pe BitBuy (doar in Canada).

Pe BC Bitcoin (Europa, Canada).

Pe eToro (doar in Canada).

Securizarea criptomonedelor

Portofel Ledger.

Portofel Trezor.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *