Top 3 cele mai bune laptopuri pentru un student

Compacte, performante, dar mai ales lejere si perfecte pentru bugetul unui student! Iata cateva modele de laptopuri pentru un student. Sunt deci pe masura bugetului unui student, sunt practice si te ajuta sa lucrezi in cele mai bune conditii. Au cea mai buna capacitate de stocare, sunt rapide si foarte usor de transportat.

Nu stii ce sa alegi? Nu intra in panica. Iata o selectie cu cele mai bune laptopuri pentru un student.

Chromebook Acer CB514- 1HT-P1UP. Modelele Chromebook sunt din ce in ce mai populare. Acer CB514 dispune de cel mai frumos ecran de 14 inchi Full HD si este destul de fin pentru a putea fi strecurat destul de usor intr-o geanta sau un ghiozdan. Este echipat un un procesor Pentium N4200 cu o memorie de 4GB. Are si o capacitate de stocare de 64 de GB, dar aceasta este exensibila datorita portului sau micro SD. Ofera de asemenea, cel mai bun raport calitate-pret.

Vezi si:  Evoluția tehnologiei poate influența succesul profesioniștilor din domeniul beauty

Asuz Zenbook UX331FA- EG002T. Cu cei GB ai sai de memorie si cu procesorul sau Intel Core i5, Zenbook este un laptop excelent cu un design elegant din aluminiu si cu un ecran de 13,3 inchi Full HD. Ofera o ergonomie si un spatiu de lucru optime, dar si un plus de lejeritate. Este foarte usor de transportat si se poate strecura usor in orice geanta.

Lenovo IdeaPad, C340-14IWL. Pentru cei mai creativi, aceasta este cea mai buna alegere. Lenovo este un ultra laptop cu cele mai frumoase performante. Este dotat cu cea mai confortabila capacitate de stocare- de 128 de GB, 4GB Ram, un procesor Intel Core i5 si o autonomie care ajunge pana la 12 ore. Deci nu are cum sa te lase balta in mijlocul unui curs important. Se poate folosi si ca o tableta si ofera numeroase posibilitati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *