Top 5 idei de cadouri pentru copii

pexels-ivan-samkov-9628339

pexels-ivan-samkov-9628339Orice copil adoră cadourile, indiferent de ocazie. Cei mici așteaptă îi cu nerăbdare pe Moș Crăciun și pe Iepurașul de Paște, dar și pe propriii părinți să îi surprindă cu jucăriile dorite, dar și cu experiențe noi, neașteptate.

Pe măsură ce anii trec, a găsi cadouri originale și potrivite pentru cei mici devine o misiune din ce în ce mai dificilă, căci epuizezi toate variantele la îndemână. De aceea, ai nevoie de un plus de inspirație.

Iată câteva idei de cadouri pentru cei mici, pe care prichindeii le vor iubi!

1. Jucării care le provoacă imaginația și abilitățile

Majoritatea copiilor se entuziasmează pe moment în fața unei jucării colorate și distractive. Apoi, după câteva zile sau câteva săptămâni, uită complet de jucăria respectivă și așteaptă una nouă, mai interesantă și mai atractivă.

De aceea, animăluțele de pluș, păpușile și mașinuțele își pierd destul de repede valoarea, însă cei mici vor fi mereu atrași de jocuri și jucării care îi provoacă într-un anumit fel.

Vezi si:  Cum poti face o campanie de reduceri de succes

De exemplu, un puzzle din lemn de la Educlass.ro va trezi interesul oricărui prichindel care se va ambiționa să-l rezolve și să descifreze misterul. Iar pentru copiii mai mari, puzzle-urile cu sute de piese sau jocurile tip brain puzzle sunt variante excelente de cadou!

2. O seară împreună la cinema

Copiii adoră să vadă filme și desene animate și să-și imagineze că fac parte din universul personajelor preferate. Oferă-le o seară pe cinste la cinematograf, la o animație nouă sau la un film pe care îl așteaptă cu sufletul la gură de ceva vreme.

Producția aleasă este importantă, însă cel mai mult contează detaliile. Oferă-le tot ce și-ar putea dori: experiența cinema 3D sau 4D, floricele și nachos, dulciurile preferate și, bineînțeles, compania ta. Este un cadou pe care copiii îl vor ține mereu minte și vor dori să-l repetați cu prima ocazie.

3. O zi la un parc de trambuline

Ce poate fi mai distractiv pentru cei mici decât o zi întreagă de sărituri, alergare și distracție maximă într-un tărâm al saltelelor?

Vezi si:  TOP 5 motive pentru care ar trebui sa alegi pardoseli decorative - sau cum sa iti reinventezi locuinta

Oferă-le o zi la un parc de distracții cu trambuline. Se vor simți fantastic și vor aprecia enorm surpriza pe care le-ai făcut-o. Este genul de amintire pe care o vor purta mereu cu ei!

4. Seturi creative de proiecte DIY

Majoritatea celor mici adoră să picteze, să modeleze plastilină și slime, să compună obiecte din diverse materiale și să-și exerseze imaginația debordantă în cât mai multe feluri.

De aceea, seturile de creație reprezintă mereu idei excelente de cadou. Spuma de modelat este în trend, la fel și plastilina non-toxică sau nisipul kinetic de care copiii sunt cu adevărat fascinați. Sunt cadouri distractive, dar și educative în același timp, care încurajează micuții să își dezvolte creativitatea.

5. O bicicletă sau o trotinetă

Copiii au o energie fantastică pe care, dacă nu și-o consumă într-un mod constructiv, o transformă în agitație, irascibilitate și chiar insomnii. De aceea, cadoul ideal pentru un copil energic este o jucărie care să încurajeze mișcarea.

Vezi si:  Ce cadouri cumpărăm bărbaților

Poate fi vorba despre o bicicletă, o trotinetă, o pereche de role, un skateboard sau o variație a acestuia, precum un longboard sau un penny board. Orice ai alege, cel mic va fi entuziasmat și gata să învețe un nou skill!

Ce au în comun toate aceste cadouri? Utilitatea și factorul care trezește entuziasmul de a face mereu ceva nou. Spre deosebire de alte jucării, toate variantele de mai sus stimulează curiozitatea și îl fac pe cel mic să devină interesant instantaneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *