Top 5 idei interesante de cadouri corporate

artizan_urban_cadouri_corporate

artizan_urban_cadouri_corporateSarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar cei care isi doresc sa aduca un zambet pe chipul colegilor de la munca trebuie sa inceapa din timp cautarea pentru cele mai frumoase si inspirate cadouri corporate. Este vorba despre o metoda prin care angajatii se pot apropia unii de altii, se pot cunoaste si, pe termen lung pot inchega echipe care sa functioneze mult mai bine si care sa obtina rezultatele dorite intr-un mod eficient. Cei care au nevoie de sugestii interesante si dragute cand vine vorba despre daruri, pot citi randurile urmatoare si, cu siguranta vor gasi obiectele ideale!

Tablouri creative

O varianta excelenta de cadou pentru unul dintre colegii de la munca sau chiar pentru sef poate fi reprezentata de un tablou creativ, indiferent de dimensiunea acestuia. Este vorba despre o opera de arata, care atarnata in locul potrivit, poate schimba ambientul din orice incapere si poate oferi o senzatia de bine, dar si de putere in acelasi timp. De exemplu, tablourile cu dragoni, creaturi fantastice, care inspira forta si incredere de sine s-ar putea numara foarte bine pe lista de cadouri. Mai mult, cei care doresc sa ofere cadouri corporate partenerilor de afaceri despre care stiu ca sunt pasionati de anumite branduri, pot alege tablouri cu logo-ul moderne care, desi simple la prima vedere, pot aduce un zambet larg pe buzele celor care le primesc.

Vezi si:  Mai ai nevoie de un telefon fix in 2022?

Logo-uri

Realizarea unor logo-uri de calitate nu este deloc usoara, pentru ca procesul creativ este unul care implica rabdare, atentie, o combinatie frumoasa de culori, dar si fonturi potrivite pentru produsele pentru care se face publicitate. Este vorba despre cadouri corporate inspirate pentru oamenii de afaceri, care pretuiesc extrem de mult domeniul in care lucreaza si care se dedica zi de zi construirii unui business de succes!

Sticle de vin personalizate

Nimeni nu poate rezista in fata unui vin vechi, cu o aroma interesanta, care imbina buchete fructate cu parfumuri lemnoase. Cei care vor sa ofere cadouri inedite pot personaliza sticlele, fie cu logo-ul companiei la care lucreaza persoanele dragi, fie cu mesaje intreresante, motivationale, care sa inspire la maretie si la incredere in sine.

Globul pamantesc

Pentru a da rezultatele scontate, oamenii trebuie sa aiba birouri atent amenajate, unde sa se simta bine in fiecare zi, mai ales ca petrec foarte multe ore aici. Poate chiar mai multe decat acasa. Globurile pamantesti se numara si ele printre variantele de cadouri corporate deosebite, care pot fi oferite cu drag. Mai mult, ele pot fi personalizate in functie de ideea fiecaruia. De exemplu, cunoscand locurile in care persoana careia i ofera globul vrea sa ajunga, cei care aleg cadoul pot personaliza darul cu destinatii de vis!

Vezi si:  Cum poţi realiza cele mai chic ţinute casual?

Pe langa toate sugestiile de mai sus, exista si numeroase alte idei deosebite, care pot fi puse in practica. Important este ca persoanele ce vor sa ofere daruri interesante sa dea dovada de creativitate si imaginatie si, bineinteles sa stie cel putin cateva lucruri despre cei carora vor sa le ofere cadouri din tot sufletul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *