TOP 5 motive pentru care ar trebui sa alegi pardoseli decorative – sau cum sa iti reinventezi locuinta

Cu siguranta ai auzit de acest tip de pardoseli si chiar l-ai intalnit in spatiile frumos amenajate. Reusesc sa puna in valoare orice tip de incapere, mascheaza defectele, se aplica usor si au un aspect, pur si simplu, wow!

Cel mai bun sistem de pardoseli decorative este MasterTop 1327, care vine la pachet cu beneficii superioare. Daca vrei sa iti reinventezi locuinta, sa ii conferi un design cu totul si cu totul unic, personalizat, si sa iti cresti nivelul de confort semnificativ: ai gasit solutia. Iata top motive pentru care merita investitia!

 

Pardoselile decorative se intretin extrem de usor

Aceste pardoseli se aplica in forma lichida. Astfel, nu prezinta rosturi sau imbinari, ca in cazul gresiei. Se curata foarte rapid suprafata perfect neteda, care nu favorizeaza acumularea prafului si a mizeriei. Un alt avantaj este ca poti masca orice defect prin aplicarea in forma lichida a podelei. Mai putin efort pentru intretinere pe termen lung si un design absolut uimitor. Cine nu isi doreste acest lucru pentru locuinta lui?

Vezi si:  Esti tentat sa folosesti pardoseli epoxidice? Afla tot ce trebuie sa stii despre ele!

 

Sistemul MasterTop 1327 garanteaza o durata de viata lunga

Pana la 50 de ani rezista pardoselile decorative din sistemul MasterTop 1327. Suprafetele rezistente fac fata cu brio factorilor de stres mecanic si isi pastreaza calitatile estetice pe timp indelungat. Odata ce faci aceasta investitie, te vei putea bucura de beneficiile ei vreme de 5 decenii, indiferent care e incaperea unde va fi implementata pardoseala. In bai, vestiare, sufragerii, spatii de joaca etc, se pastreaza intacta.

 

Pardoselile decorative au excelente proprietati antiderapante

Iata, asadar, motivul pentru care vei intalni acest tip de pardoseli chiar si in cabine de dus ultra-moderne. Suprafata are excelente proprietati antiderapante si impermeabile. Daca ai copii si iti faceai griji in privinta alunecarii, uita de ele! Sistemul prin care este creata pardoseala decorativa nu permite alunecarea si are un grad ridicat de siguranta. Vei intalni aceste suprafete chiar si in spatiile de joaca, biblioteci, gradinite.

 

Sistemul MasterTop 1327 este potrivit pentru incalzirea in pardoseala

Vezi si:  Care sunt metodele folosite astazi pentru hidroizolatii durabile pentru fundatii? Afla ce recomanda expertii

Daca dispui de un sistem de incalzire in pardoseala, trebuie sa stii ca acest lucru nu te opreste in niciun fel sa alegi pardoselile decorative. Suprafata perfect neteda se poate aplica si in acest context, si te va ajuta sa te bucuri si mai mult de confortul casei tale. Mai mult, materialele din care este conceputa pardoseala decorativa sunt prietenoase cu mediul inconjurator, durabile si rezistente pe termen lung. Merita!

 

Culorile rezistente si design-ul cu totul si cu totul wow

Cu siguranta acesta este, de fapt, criteriul care ti-a atras atentia asupra pardoselilor decorative. Nu pot fi trecute cu vederea, indiferent de spatiul unde au fost observate. Pentru ca ofera atat de multe optiuni de personalizare, design-ul este intotdeauna deosebit si personalizat, in functie de context. Culorile sunt foarte rezistente, ceea ce este un atuu considerabil, care va da viata locuintei tale si o va reinventa in bine.

 

Pardoseliindustriale.ro: pardoseli epoxidice, decorative, antistatice, cu cuart – realizate impecabil

Vezi si:  Speedframe & Dropframe – cele mai apreciate căști de protecție pentru MTB

Daca vrei sa te bucuri de pardoseli epoxidice: pardoseliindustriale.ro/pardoseli-epoxidice/ sau decorative realizate impecabil, colaboreaza din start cu cei mai buni din acest domeniu: Pardoseliindustriale.ro. Activeaza pe piata de cel putin un deceniu, timp in care au executat sute de lucrari de pardoseli.

Expertii iti vor oferi cele mai bune solutii, durabile. Merita! Compania Pardoseliindustriale.ro foloseste materiale de ultima generatie, rezistente pe termen lung.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *