Top criptomonede promitatoare in 2020

Criptomonedele sunt cele care au schimbat in intregime lumea afacerilor. De fapt, acestea au creat o noua modalitate de a investi. Si chiar daca la ora actuala, doar 3% din investitori negociaza cu moneda digitala, numarul lor este din ce in ce mai mare, in crestere progresiva la ora actuala.

Piata criptomonedelor este deci in continua crestere si dezvoltare. Astfel ca noi tipuri de criptomonede apar mereu peste tot in lume de cand Bitcoin a fost lansata. Iar unele dintre ele sunt mai sigure decat celelalte. Iata deci care sunt cele mai promitatoare pentru anul 2020.

Bitcoin, mereu si mereu. Bitcoin este o criptomoneda care inca mai promite. Chiar daca este prima care a atras atentia publicului. Este chiar deviza cea mai folosita de catre investitori. Si prima moneda care functioneaza cu blockchain. Bitcoin este cea mai buna solutie pentru investitorii care vor sa investeasca in criptomonede in cea mai mare siguranta si care isi doresc o investitie sau un castig pe termen lung. Este moneda de origine deci este o valoare sigura.

Ethereum, preferata sectoarelor ICO, adica Initial Coin Offering. Ethereum si moneda sa Ether este si ea foarte populara in randul criptomonedelor. Lansata in anul 2015 de catre un informatician ruso-canadian, are din ce in ce o valoare mai mare.

Aceasta poate servi drept soclu pentru o multime de aplicatii si poate sa faca chiar si smart contracts, fata de Bitcoin.

Stellar, o criptomoneda subevaluata. Stellar este un prototocol de open-source de schimburi fondata in anul 2014. Criptomoneda este Stellar Lumens, cunoscuta si sub numele de XLM. Aceasta permite operarea de tranzactii de capital de la egal la egal in timp real. Deci vizeaza in principla microtranzactiile si platile internationale. In plus, Stellar isi doreste sa creeze un acces universal la economia mondiala. Si individul este plasat in centrul actiunilor, fata de alte criptomonede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *