Trade Republic semneaza cu partenerul crypto Revolut

52 de criptomonezi sunt acum disponibile pe aplicatia neobrokerului.

Neobrokerul german care si-a depus bagajele in Franta incepand cu anul 2021 urmeaza schema clasica pentru o aplicatie de investitie. Un parcurs care il duce pe urmele Revolut, o neobanca de origine britanica, in timp ce partenerul tehnic este acelasi. Pentru a se lansa in industria criptomonezilor, Trade Republic a depus numeroase eforturi: unicornul Fireblocks (partenerul Revolut) si Bankhaus Scheich din Frankfurt pentru achizitionarea si vanzarea de actiuni.

Trade Republic este una din ultimele sale aplicatii care face parte din planul de lansare. De-a lungul vremii, Trade Republic a avut numeroase motive de descurajare. In luna iunie spre exemplu, in timp ce compania a luat decizia de a nu mai oferi informatii cu privire la dezvoltarea sa, a strans suma suplimentara de 250 de milioane de euro cu scopul de a completa seria C din iunie 2021. Biletul de intrare pe o piata europeana extrem de competitiva.

Vezi si:  Bitcoin a coborât sub 20.000 de dolari

Anuntul sosirii criptomonezilor in Franta intervine la cateva ore de la anuntul deschiderii in Austria. Este din ce in ce mai clar faptul ca Trade Republic si-a dorit sa contracareze planurile Bitpanda, o platforma de criptomonezi de origine austriaca.

Criptomonezile pe Trade Republic in detaliu

Pentru a se putea lansa in Franta si in alte tari din Europa, Trade Republic a asteptat obtinerea acordului din partea PSAN pentru a actiona ca prestatar de servicii de actiuni digitale.

Infiintata in 2015 la Berlin, Trade Republic s-a dezvoltat rapid de-a lungul anilor si beneficiaza astazi peste 1 milion de utilizatori in Germania, Franta si Austria. Compania dispune de peste 400 de angajati si a transmis ca intentioneaza sa foloseasca sumele nou atrase pentru a dezvolta si mai mult afacerea si pentru a angaja mai multi oameni.

Sursa: https://www.presse-citron.net/trade-republic-signe-avec-le-partenaire-crypto-de-revolut/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *