Transilvania Broker si-a majorat profitul cu 16% fata de anul trecut

Transilvania Broker de Asigurare a declarat un profit net preliminar de 3.96 de milioane de lei, cu peste 16% mai mult fata de profitul net inregistrat in urma cu un an. Acest lucru s-a intamplat in conditiile in care veniturile din exploatare au crescut cu 15,28%. Raportul complet a fost publicat de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Veniturile din activitatea de brokeraj, element care se identifica cu Cifra de afaceri neta si reprezinta 99,96% din totalul veniturilor din exploatare au crescut cu 15,39% fata de anul anterior, pe fondul cresterii veniturilor din negocierea contractelor de asigurare, care au fost mai mari cu 8,34 milioane de lei„, noteaza Transilvania Broker in raportul din BVB.

Totodata, Transilvania Broker a crescut si cheltuielile cu 7.55 milioane de lei, pana la 57.48 milioane de lei in anul anterior. Este o crestere cu 15.13% fata de anul fiscal precedent, crestere datorata de cheltuielile datorate asistentilor din brokeraj, ce au ajuns la 6.36 milioane de lei. Pe langa acestea au avut loc si cheltuieli cu alte parti terte de pana la 0.91 milioane de lei, sau ajustari de valoare si a provizioanelor de 0.48 milioane de lei.

Vezi si:  Cu doua luni inainte de alegerile prezidentiale, semnele pe Wall Street sunt ingrijoratoare

Activele totale din bilantul anului 2018 era de 9.87 milioane de lei, cu aproximativ 17% mai putin fata de bilantul inregistrat la finalul anului 2017. Transilvania Broker a avut atorii totale cu 39.5% mai putine pana la 5.28 milioane de lei.

In 2017, spre final de an, Transilvania Broker a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea pe piata a companiei este de 31.25 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *