Twitter isi apara strategia, Musk repeta ca achizitia retelei sociale nu se va face fara sa rezolve problema cu conturile false

FILE – The logo for Twitter appears above a trading post on the floor of the New York Stock Exchange on Nov. 29, 2021. Elon Musk’s ties to China through his role as electric car brand Tesla’s biggest shareholder could add complexity to his bid to buy Twitter. (AP Photo/Richard Drew, File)

Patronul Twitter a explicat luni pe retelele sociale masurile luate pentru a lupta impotriva conturilor false dupa criticile emise de numeroase persoane in legatura cu acest subiect.

Celebrul antreprenor al carui ambitie recenta este aceea de a cumpara Twitter si a depus o oferta de 44 de miliarde de dolari la sfarsitul lunii aprilie a semanat confuzie cu privire la intentiile sale, afirmand faptul ca pentru un moment este nevoit sa suspende achizitia Twitter din cauza indoielilor cu privire la proportia reala a spamurilor si a conturilor false de pe platforma.

Patronul Twitter a oferit luni pe retelele sociale o explicatie lunga cu privire la masurile luate pentru a lupta impotriva conturilor false dupa criticile emise de Elon Musk. Acesta a spus ca, in mod cert, spamul nu face decat sa afecteze experienta persoanelor adevarate pe Twitter si, drept umare, ar putea aduce numeroase pagube si daune companiei. Reteaua sociala este, drept urmare, incitata sa detecteze si sa elimine cat mai multe conturi spam cu putinta.

Vezi si:  Twitter – noutati pentru anul 2019

Grupul suspenda zi de zi peste o jumatate de milion de conturi false si in fiecare saptamana cateva milioane de utilizatori care nu raspund la unele proceduri standard de verificare. Totodata, presedintele Twitter a fost nevoit sa recunoasca ca uneori este greu sa distinga conturile adevarate de conturile false. Cand Twitter a declarat ca proportia conturilor false este inferioara procentului de 5%, aceasta afirmatie a fost bazata pe o baza de date interna, drept urmare, pe date concrete si reale.

20% conturi false si spam

Patronul Tesla a declarat marti ca achizitionarea Twitter va ajunge la termen, va fi incheiata doar in momentul in care are garantia ca mai putin de 5% din conturile de pe platforma sunt false. Drept urmare, achizitia se suspenda temporar insa ca este in continuare interesat.

Sursa: https://www.lemonde.fr/pixels/article/2022/05/17/twitter-defend-sa-strategie-musk-repete-que-le-rachat-du-reseau-social-ne-pourra-pas-se-faire-sans-garantie-sur-les-faux-comptes_6126484_4408996.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *