Twitter Topics – cum sa urmaresti temele si subiectele pe Twitter

In timp ce Instagram a lansat deja de mai multe luni functionalitatea de urmarire a hashtagurilor, Twitter a anuntat luna trecuta o noutate destul de similara pe un fond care va permite de acum inainte conturilor sa se aboneze la subiecte sau la teme preferate. Iata cum te poti abona la o tema si care sunt cazurile in care acest lucru iti va fi util.

Pana in prezent, Twitter nu permitea decat urmarirea conturilor sau a listei de conturi insa nicio optiune nu era propusa pentru urmarirea unui hashtag sau subiect precis. Odata cu Twitter Topics, utilizatorii de Twitter vor putea de acum inainte sa urmareasca cele mai bune tweet-uri partajate in jurul unui subiect abonandu-se la acesta din urma. Odata abonat la un subiect, Twitter iti va propune Tweet-uri provenite de la conturi pe care le considera legitime pentru a vorbi despre acest subiect, chiar daca nu il urmaresti.

Cum sa urmaresti temele si subiectele pe Twitter?

Vezi si:  Instagram le poate cere in curand selfie-uri video utilizatorilor pentru a dovedi ca sunt fiinte umane

In prima faza, Twitter se va baza pe centrele de interes pe care considera ca te intereseaza, pe cautarile tale si pe tweet-urile pe care le vizualizezi pentru a-ti propune din cand in cand sa te abonezi la anumite subiecte.

Pe masura ce reteaua sociala va reusi sa cearna mai bine centrele tale de interes, iti va propune subiecte mai exacte insa ai tot dreptul sa le refuzi daca nu iti sunt pe plac. In orice moment poti decide sa nu mai urmaresti un anumit subiect, dezabonandu-te.

Care sunt principalele avantaje ale urmaririi unor subiecte?

  • descoperirea de conturi noi pertinente si interesante ;
  • descoperirea mai multor tweet-uri pertinente aflate in stransa legatura de centrele tale de interes chiar daca nu fac parte din conturile pe care ai obiceiul sa le urmaresti ;
  • poti controla mai bine pertinenta timeline-ului tau si adecvarea sa cu subiectele care iti plac cu adevarat.
Vezi si:  Aplicație pentru telefon, dedicată amatorilor de pescuit

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *