Un nou ansamblu de case isi face aparitia in Ilfov prin intermediul Unavia

case unavia

case unaviaUnavia.ro a dezvoltat un proiect nou de case in Comuna Berceni din judetul Ilfov. Fiecare persoana care alege sa locuiasca aici se va bucura de case spatioase, aproape de capitala. Casele din noul proiect dispun de terase, gradina si mansarda care poate fi locuita. Un alt aspect foarte important consta in faptul ca acest proiect de case este inconjurat de natura si se afla in apropierea lacului.

Proiectul de case de langa Bucuresti asigura locuinte durabile si moderne

Persoanele care aleg sa cumpere locuinte in cartierul Unavia se bucura de case ieftine de vanzare langa Bucuresti. Preturile pentru aceste case echivaleaza cu cele platite in mod normal pentru un apartament cu doua camere in Bucuresti, la toate acestea adaugandu-se beneficiile unei case la curte cu tot ce inseamna viata la curte in general si faptul ca zona este departe de agitatie si apropiata de natura.

Pretul de achizitie este unul decent, caracterizat de un raport bun intre pret si calitate, iar toate facilitatile pe care acest proiect le ofera sunt cele mai importante motive pentru care complexul rezidential este atractiv.

Complexul imobiliar asigura acces rapid la mijloace de transport si alte puncte de interes

Acest ansamblu rezidential de case de la Unavia este amplasat foarte aproape de mijloacele de transport in comun, dar si de magazine si scoli. Acest lucru este foarte important pentru ca si persoanele care nu au masina proprie pot ajunge rapid oriunde au nevoie fara sa fie nevoie sa apeleze la companiile de taxi.

Casele incluse in complex sunt realizate din materiale moderne si durabile

Toate casele din acest complex rezidential sunt construite din materiale moderne si durabile si respecta cele mai noi norme in ceea ce priveste proiectele de constructii. In plus, in ceea ce priveste normele arhitecturale, aceste case au avantaje care tin de noile tehnici de proiectare, cum ar fi geamurile de dimensiuni foarte mari, care se ridica de la podea si care asigura mai multa lumina naturala pe timpul zilei.

De asemenea, instalatiile sunt proiectate respectand cerintele si asteptarile fiecarei familii, prizele sunt amplasate corect, tinand cont de utilitatea fiecarei incaperi, iar tevile si alte instalatii sunt mascate prin cele mai moderne tehnici, astfel incat sa nu perturbe vizual decorul interior.

Gradinile mari si spatioase sunt un alt avantaj pe care il au persoanele care aleg casele din noul proiect Unavia, fiecare casa avand spatiul sau verde.

Toate aceste avantaje au facut ca Unavia sa fie unul dintre cele mai cautate ansambluri rezidentiale de langa Bucuresti, in special de catre persoanele care lucreaza in Bucuresti sau care au afaceri in capitala, dar care vor o solutie pentru a scapa de poluare, de galagie si de ideea de a imparti spatiul cu foarte multe persoane, asa cum se intampla la bloc.

Cei care detin propriile case pot face modificari si nu au nevoie de aprobarea vecinilor atunci cand vor sa bata un cui, iar riscul de a fi ascultati de vecinii curiosi este mult mai mic la casa decat la bloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *