Vodafone scumpește abonamentele de telefonie

Aceasta este cea de a patra mare companie de telecomunicații de pe piața din România care recurge la scumpiri după ce Guvernul a anunțat OUG 114, așa-zisa Ordonanță a Lăcomiei. Celelalte companii care au crescut tarifele sunt RCS&RDS, Telekom şi UPC.

„În contextul creşterii majorităţii costurilor legate de operaţiunile pentru furnizarea serviciilor de comunicaţii, începând cu 6 mai 2019 preţul pachetului de servicii aferent acestui număr creşte cu 0,92 eur TVA inclus”, se arată într-un mesaj trimis de Vodafone unui abonat. În mesaj, compania de telefonie mobilă susţine că cei care nu sunt de acord cu creșterea tarifului pot denunţa unilateral contractul de servicii în 30 de zile de la primirea notificării, fără plata vreunor penalităţi sau despăgubiri, prin scrisoare cu confirmare de primire trimisă către Vodafone, Strada Barbu Văcărescu 201, Bucureşti 020276.

„Daca ai achiziţionat un telefon în rate, tranşele lunare neplătite aferente acestuia devin scadente la ultima factura emisă”, scrie Vodafone.

Vezi si:  Facebook anunta o serie de schimbari majore

Ultimele stiri din acest domeniu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *