Vom putea face in curand apeluri de pe calculator cu Windows 10

Intr-un post de blog, Microsoft anunta lansarea versiunii beta pentru Your Phone. Adica unificarea serviciilor de apeluri de pe telefon cu cele de pe laptop si PC.

Firma fondata de catre Bill Gates a anuntat de curand ca va fi posibil sa dam si sa primim apeluri de pe PC-ul cu Windows 10. La fel ca si in Universul Apple, cei care detin un smartphone dotat cu Android, dar si un calculator cu Windows 10 vor putea conecta cele doua aparate pentru o utilizatre mai simplificata. Punerea la zi a acestui program este urmata de catre cea din aceasta vara care permitea deja primirea de notificari si SMS-uri de pe mobil direct pe calculator sau laptop.

Cu aceasta noua functionalitate, utilizatorii vor avea acees la jurnalul lor de apeluri, vor putea face si primi apeluri, le vor putea trimite direct in casuta vocala sau le vor putea respinge pur si simplu.

Pentru asta, nimic mai simplu. Este de ajuns daca copiezi aplicatia Your Phone din Play Store. Pentru a pute profita din plin de aceasta functionalitate va trebui sa detii un telefon smartphone cu un Android 7 sau mai mult, dar si un PC  Windows 10.18362.356 Build 19H1 cu Bluetooth integrat.

Vezi si:  Polonia investește în rețelele electrice

Pentru moment, aceasta functionalitate este rezervata doar unui numar limitat de utilizatori, care o testeaza, inainte de lansarea pentru publicul larg.

Membrii comunitatii Windows au un acces anticipat la toate aplicatiile si la toate update-urile. Firma avertizeaza totusi, ca pot exista anumite probleme sau disfunctionalitati si ca se vor mai face unele ameliorari inainte de lansarea sa. Utilizatorii mai sunt sfatuiti sa conecteze si sa deconecteze Bluetotth-ul pentru ca totul sa functioneze cat mai bine.

Nicio data de lansare oficiala nu a fost insa inca data publicului. Dar inainte de lansarea noii Surface Duo, Microsoft ne va da cu siguranta de stire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *