WhatsApp: noutati pe care nu trebuia sa le ratezi in 2022

Descopera in cele ce urmeaza cele mai bune functionalitati lansate in 2022 pe WhatsApp.

Anul 2022 a fost plin de functii noi pe WhatsApp! Pentru a incheia anul intr-o nota buna, am selectat cele mai noi functii pe WhatsApp pe care nu trebuie sa le ratati: sondaje, comunitate, avatar, reactioneaza la un mesaj cu orice emoji, controlul statusului online.

Crearea unui sondaj intr-un grup WhatsApp

Incepem cu o functie care a fost mult asteptata: sondajele. In sfarsit, este posibil sa creati un sondaj in orice conversatie pe WhatsApp, dar, in mod logic, aceasta functie este mai utila in cadrul unui grup decat intr-o conversatie individuala.

Pentru a va crea un sondaj pe WhatsApp:

Mergeti la o conversatie,
Atingeti pictograma agrafa de hartie (pe Android) sau „+” (pe iOS) si selectati Poll,
Introduceti intrebarea, adaugati optiunile de raspuns,
In cele din urma, pentru a trimite sondajul, faceti clic pe pictograma avionului de hartie (pe Android) sau pe butonul Trimite (pe iOS).

Vezi si:  Tipuri de aparate de sudură și cum se folosesc

2. Crearea propriei comunitati

Acum este posibil sa va creati propria comunitate pe WhatsApp, care centralizeaza mai multe discutii de grup in jurul unui subiect comun. De exemplu, puteti crea o comunitate pentru clubul dvs. sportiv, iar in aceasta comunitate puteti adauga grupuri de discutii despre meciuri, antrenamente, evenimente ale clubului etc.

Pentru a crea o comunitate pe WhatsApp (Android): apasati pe cele 3 puncte verticale mici din coltul din dreapta sus, apoi apasati pe Comunitate noua.

Pentru a crea o comunitate pe WhatsApp (iOS): selectati fila Comunitati (in partea de jos, in centru, pe iPhone).

3.Crearea unui avatar pe WhatsApp

Deja prezente pe Instagram si Facebook, avatarurile au aparut pe WhatsApp la sfarsitul lunii noiembrie.

Pentru a va crea un avatar pe WhatsApp (Android): dati click pe cele 3 puncte verticale mici din coltul din dreapta sus, apoi pe Settings, veti gasi optiunea Avatar.

Pentru a va crea un avatar pe WhatsApp (iOS): in Setari, in partea de jos a iPhone-ului, apasati pe Avatar sub numele si fotografia dvs.

Vezi si:  TikTok, YouTube, Instagram…Big Bang in economia modei

Dupa ce ti-ai creat avatarul, il poti folosi in orice chat folosind optiunea Sticker din bara de introducere a textului.

Sursa: https://www.blogdumoderateur.com/whatsapp-meilleures-nouveautes-2022/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *