Zece zboruri spre destinații din Grecia

Operatorul aerian Blue Air va avea în această vară zboruri către 10 destinaţii din Grecia, potrivit unui comunicat al companiei.

Blue Air introduce zboruri către Salonic şi către insulele greceşti Santorini, Corfu, Skiathos, şi Cretă – Chania în Orarul de Vară 2022.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar preţurile pornesc de la 29,99 euro/ segment, cu toate taxele incluse. Toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferenţa de tarif, acolo unde este cazul.

Grecia se află în topul preferinţelor călătorilor români pentru petrecerea vacanţei de vara, Blue Air operând în prezent 17 frecvenţe săptămânale către 5 destinaţii greceşti: Atena, Heraklion, Rodos, Mykonos şi Zakynthos.

Pentru că insulele greceşti şi regiunea Salonic reprezintă destinaţii de vacanţă favorite în sezonul estival, românii îşi pot continuă aventură grecească în vara 2022, descoperind cinci noi destinaţii: Salonic, Santorini, Corfu, Skiathos şi Creta (Chania), cu preţuri de la 29,99 euro/ segment, toate taxele incluse.

Vezi si:  Produsele realizate prin muncă forțată ar putea fi interzise

Grecia, pe lista verde

Oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie cuprinse între 28 martie – 29 octombrie 2022.

Toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferenţa de tarif, acolo unde este cazul.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o nouă actualizare a listei ţărilor sau zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

”Se aprobă clasificarea ţărilor/teritoriilor în funcţie de rata de incidenţă cumulată, în vederea stabilirii persoanelor care sosesc în România din acestea şi cu privire la care se instituie măsura carantinei”, se arată în Hotărârea nr. 40 a CNSU aprobată, joi, 17 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *