Totul despre stivuitoare electrice si transpaleti electrici

warehouse-man-worker

warehouse-man-workerMulte tipuri de afaceri, dar mai ales cele care distribuie bunuri materiale, au nevoie de un depozit pentru a-şi stoca toate mărfurile şi echipamentele. Dar, pentru ca afacerea să funcţioneze şi să aducă profituri, este crucial ca acel depozit să rămână organizat, întocmai pentru ca angajaţii care lucrează acolo să fie cât mai eficienţi cu putinţă.

Din acest motiv, gruparea și organizarea mărfurilor reprezintă o activitate foarte importantă şi, pentru a o realiza, instrumente şi echipamente speciale sunt necesare.

Cum sunt folosiţi transpaletii electrici?

Pentru a avea un depozit organizat, manevrarea cu uşurinţă a produselor grele este o necesitate. Din acest motiv, transpaleții electrici au fost concepuţi pentru a vă ușura munca. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a manevra pachete de marfă de aproape 1500 de kilograme, fără ca utilizatorul dispozitivului să depună vreun efort. Încărcarea rafturilor joase şi maşinilor au devenit acţiuni mult mai simple, deoarece transpaleții pot ridica mărfurile la o înălţime de până la 2000mm. Transpaleții electrici sunt de mici dimensiuni, lucru care îi face mult mai uşor de depozitat, chiar dacă sunt folosiţi numai pentru transportul de marfă de dimensiuni mai mici. Alfa Logistik vă pune la dispoziție o gamă largă de astfel de utilaje care vă pot ușura munca în depozitul dumneavoastră.

Vezi si:  Beneficiile magneziului pentru corp și minte

Stivuitoarele electrice şi alte dispozitive asemănătoare

Precum transpaleții electrici, stivuitoarele electrice au acelaşi rol, acela de a ajuta în procesul de depozitare al mărfurilor dumneavoastră. Această unealtă poate să ridice greutăţi de 1600 de kilograme la o mai mare înălţime decât transpaletii, înălţimea atinsă fiind de 5300mm, făcând procesul de asortare a depozitului mult mai uşor. Pe când transpaletii sunt de dimensiuni mici, pentru a fi mai uşor de manevrat, stivuitoarele au o volumetrie mai mare, făcându-le mai folositoare în transportul mărfii mai voluminoase.

Un model similar stivuitoarelor sunt electrostivuitoarele, care sunt utilizate pentru a ridica marfa la înălţimi mult mai mari, iar greutatea acestora poate să fie mult mai mare. Dacă vă interesează aceste tipuri de utilaje pentru a vă îmbunătăţii businessul, atunci achiziţionarea acestora se poate face de pe site-ul Alfa Logistik.

Chiar dacă de abia v-ați deschis o afacere, sau dacă lucraţi de mult timp în domeniu, aveţi nevoie de cele mai noi echipamente pentru a produce profituri cât mai mari şi cât mai rapid. Din acest motiv, dacă aveţi nevoie de echipamente pentru a asorta şi menţine în stare optimă un depozit, atunci achiziţionarea unor stivuitoare electrice, electrostivuitoare şi transpaleți electrici este recomandată.

Vezi si:  Aparate auditive – beneficii care isi vor pune amprenta asupra auzului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *