Cum poti face o campanie de reduceri de succes

Cum poti face o campanie de reduceri de succes

Cum poti face o campanie de reduceri de succesAi un site de pe urma caruia vrei sa iti maresti castigurile? Produsele pe care le vinzi au nevoie de mai multa promovare sau de o campanie de reduceri mai ampla ca sa poti vinde asa cum iti doresti? Ei bine vezi mai multe detalii pe pagina urmatoare despre cum poti vinde toate produsele pe care le doresti.

     Campaniile de reduceri trebuie sa fie de trei tipuri:

Black Friday

Daca investesti in campania ta de Black Friday atunci vei avea parte de cele mai mari castiguri. Trebuie sa te implici si vei vinde mai multe produse decat te astepti. Mai mult de atat campania de Black Friday este asteptata de oamenii din toate colturile tarii. Daca vei stii cum sa procedezi te asigur ca vei avea parte de o vanzare colosala.

Trebuie sa folosesti acest tip de campanie o data pe an, nu este recomandat ca la fiecare trei luni sa ai o campanie de Black Friday pe site, acest lucru o sa iti induca clientii in eroare. Trebuie sa stii cum sa planifici aceasta campanie ca sa poata avea impactul dorit.

Vezi si:  Cum îți alegi ochelarii de soare în funcție de ținută

Campanii la momente speciale

Momente precum Pastele, Craciunul sau inceperea anului scolar ar trebui cumva evidentiate. Daca vrei sa ai parte de vanzari colosale in aceasta perioada cel mai bine este sa te ocupi de o campanie de reduceri.

Poti incerca sa faci diferite promotii precum 2 la pret de 1 sau orice altceva crezi ca te-ar putea ajuta sa iti maresti vanzarile.  Trebuie sa gasesti cea mai buna modalitate de a-ti vinde produsele asa cum doresti. E mai simplu decat crezi.

Campanii simple periodice

Campaniile de reduceri periodice nu strica niciodata. Poti eventual sa iti creezi o zi pe saptamana numai a ta pentru a face reduceri la anumite produse.  Asa vei atrage mai multi vizitatori pe site si implicit mai multe comenzi. De tine depind toate campaniile tale de promovare.

Mai poti avea pur si simplu un discount de 10%  din cand in cand pentru toate produsele la pret intreg. Te asigur ca asa vei atrage tot mai multi clienti pe site-ul tau.

Vezi si:  Asigurarea bolilor autoimune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *