De ce să alegi rezervoarele din inox pentru depozitarea și transportul apei potabile

White Wine Stainless Steel Tanks Napa CaliforniaDacă te-ai gândit să cumperi un rezervor de stocare a unor cantități mai mari de apă, trebuie să știi că există mai multe aspecte pe care este nevoie să le ai în vedere. Cele mai importante considerații pe care le au majoritatea oamenilor care cumpără un rezervor de stocare sunt reprezentate de costul sau dimensiunea acestuia.

Cu toate acestea, un alt lucru important care ar trebui să fie luat în considerare este materialul folosit în prelucrarea acestuia. Rezervoarele de stocare a apei sunt disponibile într-o mare varietate de materiale, inclusiv polietilenă, oțel și beton. Fiecare dintre aceste materiale are propriile sale avantaje. Cu toate acestea, rezervorul din oțel inoxidabil este considerat mai bun decât majoritatea celorlalte rezervoare de stocare a apei. De ce? – vei afla din acest articol.

Protecția împotriva coroziunii

În primul rând, numeroasele confectii metalice inox oferă o protecție mai mare împotriva coroziunii față de alte materiale. Inoxul este un material puternic, un material care rezistă la oxidarea de către biocide și apă, ceea ce este o caracteristică extrem de benefică pentru companiile care au nevoie sa stocheze apa în rezervor sau orice alt material coroziv. De asemenea, nu este necesară o căptușeală exterioară sau interioară pentru aceste rezervoare.

Vezi si:  Protecții de la Fox: cele mai performante genunchiere și cotiere

Longevitate, durabilitate

Modelele de rezervoare inox pentru apă oferă o rezistență mai mare la coroziunea în crăpături, cavitație și uzură, că este vorba de ape pure sau de ape contaminate. Acest material este, de asemenea, rezistent la căldură și nu se estompează atunci când este expus la radiații dăunătoare. În plus, rezervoarele din oțel inoxidabil sunt mult mai puțin susceptibile de a crăpa, de a rugini sau de a îngheța.

Igienic și reciclabil

Un rezervor de stocare a apei din beton este folosit cu precădere de oameni deoarece este mai ieftin decât rezervoarele de stocare din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, ceea ce mulți utilizatori nu realizează este că rezervoarele din inox sunt cele mai eficiente și recomandate atunci când vine vorba de igienă. Acesta nu sunt sensibile la proliferarea bacteriană și nici la scurgerile chimice. Datorită stabilității ridicate a oțelului inoxidabil, acest material este inert în apă.

De asemenea, rezervoarele de stocare a apei din inox sunt ecologice. Progresele în producția de oțel inoxidabil din ultimii ani s-au concentrat pe utilizarea eficientă a resurselor naturale și a energiei. Majoritatea rezervoarelor de stocare din oțel inoxidabil disponibile astăzi conțin 60-70% material reciclat.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *