WhatsApp Business soseste pe iOS (iPhone)

Cati dintre voi cunosc sau folosesc WhatsApp Business pe Android? Ai ghicit, este vorba despre versiunea profesionala a aplicatiei de mesagerie cunoscuta la nivel mondial. Recunoste, si tu ca utilizator de WhatsApp, inca nu ai folosit aceasta aplicatie sau ai trecut cu vederea faptul ca exista.

La aproape un an de la lansarea oficiala a aplicatiei in versiunea sa Android, versiunea iOS a aplicatiei WhatsApp Business este acum disponibila in Apple Store pentru urmatoarele tari : Brazilia, Germania, Indonezia, India, Mexic, Regatul Unit si in SUA. Compania ar trebui sa faca in asa fel incat, in saptamanile care urmeaza aplicatia sa fie disponibila si in alte tari printre care si Romania.

Obiectiul principal al WhatsApp Business este acela de a le permite companiilor mai mici sa beneficieze de o unealta eficienta de comunicare suplimentara pentru ca astfel sa se apropie de clientii lor.

In versiunea Android regasim optiuni, posibilitati apropiate de functionarea paginii de Facebook. Ceea ce inseamna ca putem :

Vezi si:  Tips&tricks: de ce sa colaborezi cu un OIREP?

-crea profilul companiei ;

– sa adaugam o descriere, un e-mail, o adresa a site-ului oficial al companiei sau firmei ;

– sa configuram raspunsuri rapide, mesaje de intampinare sau sa personalizam mai mult experienta clientilor ;

conform specialistilor, reteaua sociala a atras pana in prezent peeste cinci milioane de companii si firme. Sosirea WhatsApp Business pe iOS ar fi de astfel un raspuns la cererea multor utilizatori de WhatsApp, detinatori de firme sau companii. Aplicatia este gratuita asemeni versiunii clasice. Ramane de vazut cum se vor elabora strategiile de comunicare si cum se vor educa clientii cu privire la aceasta noua posibilitate de interactiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *