Care sunt criptomonedele pe care trebuie sa le urmaresti in anul 2019?

Din cauza unei scaderi destul de puternice in anul 2019, foarte multa lume si-a pus anumite intrebari cu privire la viitorul si la evolutia criptomonedelor in 2019. Dar si mai important este – pe care sa le urmaresti si de care sa tii cont in 2019?

Pentru a obtine deci un maximum de castig va trebui pe ce criptomoneda va trebui sa mizezi. Iata cateva piste pe care trebuie sa tii cont sau sa le urmezi pentru a sti in ce moneda virtuala sa investesti si mai ales, de ce?

Bitcoin (BTC). Bitcoin, in ciuda unei scaderi in anul 2019, se pregateste pentru un an 2019 foarte interesant. Acest lucru se intapla datorita celor 2 motive principale- marirea vitezei si a evolutivitatii tranzactiei si aprobarea investitorilor institutionali.

Ripple (XRP). Ripple, care este la ora actuala a treia criptomoneda, in ceea ce priveste capitalizarea, este prima in ceea ce priveste rapditatea tranzactiilor. Acest lucru inseamna ca Ripple este capabila sa trateze tranzactiile de o mie de ori mai repede decat orice alta optiune de plata majora, dar este capabila sa faca acest lucru la nivel international. Are la ora actuala peste 100 de parteneri deci este extrem de valoroasa.

Vezi si:  Intra bitcoin intr-o noua era? Cripto moneda a ajuns la 69.000 de dolari

Ethereum (ETH). A doua criptomoneda ca importanta, in termeni de capitalizare, Ethereum, este o moneda importanta a industriei, care si-a facut intrarea pe piata in anul 2014. A permis constructia unor aplicatii inteligente dar a si a unor contracte. Poate facilita platile intre utilizatori si propune o fiabilitate din ce in ce mai importanta.

Bitcoin Cash (BCH). O criptomoneda care vrea sa fie din ce in ce mai buna in acest an, dar si din ce in ce mai rapida.

Stellaire (XLM). In 2019 a stabilit parteneriate cu o multime de forme si promite sa fie din ce in ce mai puternica in noul an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *